"Soha nem léptük át ezt a határt" - hiába szerették egymást, soha nem teljesedett be a színészek kapcsolata

Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz -
Emma Watson magazin Bradley Cooper Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran előfordul, hogy a filmek nemcsak sikereket hoznak a benne szereplő színészeknek, de szerelmet is. A szereplőknek sokszor támadnak gyengéd érzelmeik a társuk iránt, ami nem meglepő, hiszen a forgatás hónapjaiban - vagy ha sorozatról beszélünk- , éveiben rengeteg időt töltenek együtt. Nem egy olyan kapcsolatot láttunk már, ami a közös munkának köszönhető, ám nem minden együttműködés ér véget szerelemmel. Vannak olyan sztárok, akik ellenálltak a kísértésnek, ha volt egyáltalán.

Lady Gaga és Bradley Cooper

Lady Gaga és Bradley Cooper Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein

A 2019-es Csillag születik című film után minden Lady Gaga és Bradley Cooper filmvásznon kívüli kapcsolatáról szólt. Mindenki látni vélte a kettejük közötti lángoló érzelmeket, az embereket az a nem elhanyagolható tény egyáltalán nem zavarta, hogy akkoriban egyik színész sem volt egyedülálló. Szereplésük az Oscar-gálán csak olaj volt a tűzre, és persze az is, hogy akkorra Lady Gaga már felbontotta az eljegyzését. Hiába azonban a sok pletyka, a két színész azóta sem alkot egy párt. Lady Gaga pedig nagyon egyszerű magyarázatot adott arra, miért éreztek az emberek vibrálást közöttük: mert ők pontosan ezt akarták elérni.

Emma Watson és Tom Felton

Emma Watson és Tom Felton Forrás: Getty Images/Brian Rasic

A Harry Potter-filmekben az általuk megformált szereplők nem voltak éppen jóban, az embereknek ezért valahogy eszükbe sem jutott, hogy az „ellenségek" a filmen kívül gyengéd érzelmeket táplálhatnak egymás iránt. Pedig a film 20. évfordulója alkalmából elkészített beszélgetős műsorból kiderült, hogy Emma Watson beleszeretett a Draco Malfoyt alakító Tom Feltonba. Történni azonban nem történt közöttük semmi, hiszen gyerekek voltak még, mára pedig már elmúltak az érzelmek. A rajongók ugyan nagyon izgatottá váltak, miután Emma Watson mesélt egykori érzéseiről, de a színésznő egyből leállította a találgatásokat.

Jennifer Aniston és David Schwimmer

Jennifer Aniston és David Schwimmer Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

A Jóbarátokban 10 évadon át próbálnak egymásra találni az általuk alakított karakterek, hogy végül az utolsó epizódban rájöjjenek arra: nem tudnak egymás nélkül élni. Valamiért az meg sem fordult senkinek a fejében, hogy a való életben is szerelmesek voltak egymásba, ezért is okozott hatalmas meglepetést az, ami a sorozat emlékműsorából kiderült. Az első évad forgatása alatt ugyanis teljesen egymásba volt habarodva a két színész. „Egyikünk mindig kapcsolatban volt, és soha nem léptük át ezt a határt" – mondta David Schwimmer. Így Rachel és Ross kapcsolatába tették át az egymás iránti összes imádatukat és szeretetüket.

Ryan Gosling és Emma Stone

Ryan Gosling és Emma Stone Forrás: Getty Images/Dave J Hogan

„El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem Ryan nélkül" – mondta egyszer színésztársára Emma Stone. A páros több filmben is szerelmeseket alakított, köztük a Kaliforniai álomban is. Az emberek pedig egyszerűen nem akarták elhinni, hogy lehet ilyen szenvedélyes érzelmeket megjeleníteni úgy, hogy közben a szereplők igazából nem éreznek egymás iránt semmit. Valójában nagyon jó barátságot ápolnak, ezért is sikerülnek mindig jól a közös filmjeik. „Úgy tudunk segíteni egymásnak, ahogy nem tudnánk, ha nem ismernénk már régről egymást" – mondta Ryan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.