Így él most Frajt Edit, a Szomszédok egykori Mágenheim Julija

Forrás: tv2 -
Mágenheim Julcsi Szomszédok Frajt Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frajt Edit a Szomszédok Mágenheim Julijaként vált ismertté, ám a sorozat befejezése után ő is eltűnt a nyilvánoság elől. Most elárulta, hogyan éli az életét. 

Frajt Editnek a Szomszédok című ikonikusá vált sorozat hozott hatalmas népszerűséget, amelyben Mágenheim Julit alakította. Bár nagyon élvezte a forgatást, korábban bevallotta, a sorozat, amit imád és aminek nagyon sokat köszönhet, derékba törte a pályáját. Frajt Edit nevét mindenki ismerte, ő azonban a sorozat után lassan eltűnt a nyilvánosság elől. Ám most elárulta, hogyan él: Szentendrén találta meg a békéjét, és nem is vágyik a fővárosi forgatagra. A 67 éves színésznő a korával is ki van békülve.

Frajt Edit elárulta, hogyan él Forrás: tv2

"Ugyan begyűjtöttem néhány ráncot az idők során, de azoktól nem is kívánok megszabadulni. Igaz, fiatalabb koromban volt idő, amikor gondolkoztam plasztikai beavatkozáson" - árulta el a Best magazinnak Edit, aki a karrierjéről is beszélt. "Nem tudom magam eladni, színházak ajtaján kopogtatni egy-egy szerepért. Hiúság vagy sem, de én inkább kivárom, hogy engem keressenek meg, mert akkor tudom, hogy tényleg rám van szükség" - mondta a színésznő, aki jelenleg az Újszínházban játszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.