Frajt Edit vallomása: "A sorozat, amit imádok, derékba törte a pályám”

Forrás: tv2 -
sorozat Szomszédok Frajt Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szomszédok című sorozatból megismert színésznő őszintén mesélt karrierjéről és mostani életéről.

Bár Frajt Edit kezdetben óriási lehetőségként tekintett a Szomszédok című sorozatra, a sorozat záró epizódja után befagyott a karrierje.

„Amikor a Szomszédokat forgatni kezdtük, még nem sejthettük, hogy évek múltán mennyire beskatulyázhatnak majd bennünket. Akkoriban még nem láttunk magunk körül hasonló színészsorsokat. Szárnyalt a karrierem.

Ha most végignézek a pályámon, azt kell mondanom, az összes nagy filmszerepemet és a legkedvesebb színházi felkéréseket mind-mind a Szomszédok előtt kaptam. A sorozat, amit imádok, és aminek rengeteget köszönhetek, derékba törte a pályám"

– írja aBest magazin Frajt Edit őszinte vallomását.

A színésznő nem tudott mit kezdeni az akkoriban jött hirtelen népszerűséggel, és a sorozat későbbi szerepléseire is rányomta a bélyegét. Idén nyáron viszont láthatjuk őt egy színdarabban, ami talán újra fellendíti a színésznő karrierjét.

„Amikor véget ért, nehéz évek jöttek. Nem volt munkám. Az egykori házunkat eladtuk, albérletbe költöztünk. Persze, én is hibás vagyok abban, hogy nem tudtam élni a népszerűséggel" – mesélte Frajt Edit.

Forrás: tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.