Lezárul egy korszak: Gary Oldman visszavonul a színészettől

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Christopher Polk -
visszavonulás Gary Oldman színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gary Oldman úgy érzi: itt az idő, hogy mással töltse az idejét.

A Harry Potter filmek Sirius Blackje, A sötét lovag Gordon felügyelője, Az ötödik elem Jean-Baptiste Emmanuel Zorgja és még megannyi ikonikus film felejthetetlen színésze 1979 óta aktív. A legsötétebb órában nyújtott alakításáért Oscar-díjat és Golden Globe-ot is nyert, de most úgy érzi, eljött az idő, hogy nyugdíjba menjen.

Miután befejezi az Apple TV+-on futó Slow Horsest, szeretne mással foglalkozni.

Gary Oldman Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Christopher Polk

"Irigylésre méltó karrierem volt, de a karrierek elhalványulnak, és a színészkedésen kívül más dolgok is érdekelnek. Amikor fiatal vagy, azt hiszed, hogy mindent meg tudsz csinálni - elolvasod azt a könyvet -, aztán eltelnek az évek. Jövőre 65 éves leszek, a 70 sincs már messze. Nem akarok 80 évesen is aktív lenni. Nagyon boldog, kitüntetett és kiváltságos lennék, ha Jackson Lambként fejezhetném be - és aztán visszavonulhatnék" - idézi a színésznek a The Sunday Timesban adott nyilatkozatát a GameStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.