Tom Hanks olyat csinált, mint még soha - 5 film és sorozat, amit ne hagyj ki januárban

Tom Hanks film sorozat magazin január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legkedvesebb filmsztár a leggorombább embert játssza el, világvége utáni állapotokba kalauzol egy presztízssorozat, ellátogathatunk Hollywood aranykorába Brad Pitt-tel, Steven Spielberg a gyerekkoráról mesél, és újra összeállnak az Erőszakik kultikus alkotói. Összegyűjtöttük a legfigyelemreméltóbb januári premiereket.

Az ember, akit Ottónak hívnak (A Man Called Otto)


Hazai mozis bemutató: 01.12.

Hollywood legjobb fej színésze eljátssza Amerika leggorombább emberét: a kedvességéről híres Tom Hanks bújik bele a címben jelzett Ottó bőrébe ebben a szívmelengető vígjátékban, ami Az ember, akit Ovénak hívnak című, emlékezetes svéd film újrafeldolgozása. A történet egy olyan öregúrról szól, aki a környezetében élők agyára megy a mindennapos kekeckedéseivel, és maga sem látja értelmét az életének: a feleségét és a munkáját elvesztette, minden és mindenki csak idegesíti. Azonban egy új szomszédság mindent megváltoztat.

The Last of Us (The Last of Us)

Hazai tévés bemutató: 01.16 (HBO)

Az HBO az idei év nagy dobásának szánja ezt a sorozatot, és magasak is az elvárások vele szemben. Hiszen a The Last of Us egy rajongók millióival rendelkező videojátékból készült, akik tűkön ülve várják a posztapokaliptikus világban játszódó drámát/akciósztorit. További bizakodásra adhat okot, hogy a készítők a nagyszerű Csernobil miniszéria stábjából érkeztek.

Babylon (Babylon)

Hazai mozis bemutató: 01.19

Hollywood nagyon elemében szokott lenni, ha saját magáról mesél, és most egy sztárparádéval dúsított, tündöklően tehetséges rendező által készített filmben pillanthatunk bele az álomgyár aranykorszakának kulisszái mögé. A főszerepekben Brad Pitt és Margot Robbie, a direktori székben Damien Chazelle (Whiplash, Kaliforniai álom, Az első ember).

A Fabelman család (The Fabelmans)

Hazai mozis bemutató: 01.19.

Az utóbbi években olyannyira megszaporodtak a filmművészet nagymesterei által a saját gyerekkorukról szóló alkotások, hogy még külön összeállítást is szenteltünk nekik. Ehhez a sorhoz csatlakozott most a kortárs mozi tán leghíresebb és legbefolyásosabb rendezője, Steven Spielberg, hogy mozgóképpé fogalmazza a családjáról őrzött emlékeit, és egyben a mozi csodájáról is elmélkedjen.

A sziget szellemei (The Banshees of Inisherin)

Hazai mozis bemutató: 01.26.

Colin Farrell, Brendan Gleeson és Martin McDonagh újra együtt! A kultikus Erőszakik sztárpárosa és rendezője ezúttal egy kicsi ír szigetre visz el minket, ahol alig néhányan laknak, mindenki tud mindenkiről mindent, így aztán pláne különös súlya lesz annak, hogy a két főszereplő egyike váratlanul megszakítja az évtizedes barátságot a másikkal. Ezzel láncreakciót indít el, az alkotóktól megszokott módon éjfekete humorban és különös fordulatokban bővelkedőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.