"Megkönnyeztem az elválást" - 9 napot tölt távol családjától erdélyi turnéja miatt Tóth Gabi

https://www.instagram.com/tothgabi/ -
Tóth Gabi Fricska Erdély koncert Krausz Hannaróza
Erdélyben kezdi meg az idei turnészezont Tóth Gabi. Az énekesnő kilenc napig lesz távol családjától, a búcsúzást meg is könnyezte. Az előadó Kézdivásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Gyergyószentmiklóson és Marosvásárhelyen lép majd fel. 

Gabi a Borsnak arról beszélt, hogyan éli meg a napokat férje és kislánya nélkül.

"Egyáltalán nem könnyű, de a koncertek izgalmával, a készülődéssel, a programokkal a nap végére mindig nagyon elfáradok, így elviselhetően telnek a külön töltött napok" - nyilatkozta. "Nagyon tudnak hiányozni, most is, amikor elváltunk - nem a kislányom előtt -, de a kocsiban megkönnyeztem az elválást. Nagyon intenzív napok vannak mögöttünk, sok időt töltöttünk hármasban, így ezek az élmények fognak erőt adni abban a kilenc napban, amíg nem leszek otthon" - tette hozzá.

Tóth Gabi nagyon várta már a találkozást erdélyi rajongóival https://www.instagram.com/tothgabi/

Gabi a lapnak azt is elárulta, még a tavalyi nagysikerű fellépésénél is nagyobb bulikat terveznek.

"Nagyon vártam már, hogy megérkezzünk Erdélybe (...) Tavaly is fergeteges volt a turné erdélyi része, rengeteg energiát adott, feltöltött. Most pedig kifejezetten nagy öröm számomra, hogy a Fricska táncegyüttessel kiegészülve egy hatalmas műsort tudunk adni látványban és hangzásban is. Azt gondolom, egyedülálló lesz, de ez is volt a tervünk, hogy fokozni tudjuk a tavalyi hangulatot. Négy hónapig készültünk erre a turnéra, szívünket-lelkünket beleadjuk, a Fricska még indulás előtt is próbált!" - mesélte Gabi, aki korábban arról nyiatkozott, miként kezeli a támadásokat.

"Nagyon sok fizetett troll van, és az oldalaimon lévő negatív kommentelők nagy része kamuprofil, akik mögött nincs valós ember. Ez egy sikk most" - vélekedik, és hozzátette, a kommentelési lehetőséget nem akarja letiltani. "Nagyon sok ember van, aki szeret engem" - mondta. Azt, hogy miként vélekedik az őt gyalázókról, itt írtunk.

Ha szívesen megnéznéd, hogyan énekel altatót Gabiék kislánya apukájának, Krausz Gábornak, kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.