Cuki! Altatót énekel az apukájának Tóth Gabi kislánya - Videó

Tóth Gabi Krausz Gábor videó éneklés Hannaróza
Krausz Gábor büszke apukaként egy megható videót töltött fel a közösségi oldalára, amelynek főszereplője Tóth Gabival közös kislányuk, Hannaróza. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor négyéves kislánya, Hannaróza már korábban is bebizonyította, hogy örökölte édesanyja tehetségét. Volt már, hogy kipróbálta, milyen szintetizátoron játszani, most pedig édesapjának, Krausz Gábornak énekelt altatót.

A hihetetlenül édes videót a büszke édesapa osztotta meg az Instagram-oldalán. A felvételen Gábor az ágyon fekszik, miközben Hannaróza mellette ül és Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című dalát énekli neki.

A család életében mostanában sok a változás. Hannika 3,5 éves korában elkezdte az óvodát új lakhelyükön, Szentendrén, emellett pedig szeretnék, ha bővülne a családjuk, az örökbefogadáson is gondolkodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.