Nem csak a színészetben volt kiemelkedő Bruce Willis: a rajongói hatalmas felfedezést tettek

Bruce Willis demencia színészet The Return of Bruno kezelés
Kevesen tudják, hogy Bruce Willis ha nem a színész pályát választja, akár énekesként is megállta volna a helyét. Olyannyira, hogy albumokat is adott ki. Debütáló lemeze a The Return of Bruno 1987-ben jelent meg, később pedig két másik kislemezt is megjelentetett. 

Bruce Willis rajongói nemrég fedezték fel, hogy a most 68 éves színésznek nagyszerű hangja van, és az évek során három albumot adott ki.

Debütáló albuma, a The Return of Bruno 1987-ben jelent meg, és blues, rhythm and blues és soul zene keverékét tartalmazta és a 14. helyezést érte el az amerikai Billboard 200-on, és a 4. lett az Egyesült Királyság albumlistáján - írja a Sun.

Az egész világot megrázta a hír, hogy Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd, kezelésére nem sok lehetőség áll a rendelkezésre. Jelenleg nincs olyan kezelés, amely lassítaná vagy megállítaná a betegséget - nyilatkoztak a színész orvosai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.