Sidlovits Gábor Sidi Tankcsapda Fejes Tamás
A sűrű fesztiválszezon után sem tétlenkedik a Tankcsapda, az elmúlt napokban klipet forgattak, pénteken a Budapest Park színpadát veszik be, jön még néhány koncert, és aztán jön egy kis szusszanás. A Pesten megjelent Isten című dalukra forgó klip forgatására kizárólag a mi stábunkat engedték be, és ha már ott voltunk, nemcsak az új dalról, hanem arról is faggattuk a debreceni zenekar tagjait, hogy hol és mivel szeretnek kikapcsolódni.
Balról jobbra: Lukács László, Sidlovics Gábor, Fejes Tamás Forrás: CSAPO BALAZS/Csapó Balázs

A zenekari lét kevésbé engedi meg, hogy két hétre el tudjanak menni egy klasszikus értelemben vett családi nyaralásra, de mint Sidi mondja, jövőre végre beiktat egy ilyet is a gyerekeivel. – A gyerekeim igazi alföldi gyerekek, imádják a nánási strandot, ami nem nagy szám, csak azt szokták meg. Vicces volt, amikor először megmutattam nekik a tengerpartot, hogy na, gyerekek, mit szóltok, mondták, hogy jó-jó, de a nánási strandra mikor megyünk? Nagyon szeretjük a Hortobágyot is, gyakran kimegyünk megnézni ott a naplementét, aztán vissza a városba – mondja Sidi.

Fejes Tamás, Lukács László és Sidlovics Gábor Forrás: H. Baranyai Edina

A turné utolsó, győri állomása után a zenész már másnap indul az Adriára, ahol egy baráti társasággal fog vitorlázni, emellett szeret túramotorozni is.

Lukács Laci szerint az mindenképp szerencsés, hogy maguknak osztják be az idejüket. – Kellenek a pihenők, szünetek, pont azért, hogy kellő feltöltődéssel tudjunk a következő etapnak nekivágni – mondja a Tankcsapda frontembere, aki szabadidejében sporttal kapcsolódik ki, amit űzni és nézni egyaránt szeret. –

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.