Danics Dóra Alföldi Róbert döntő X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Alföldi Róbert az X-Faktor szombat esti élő show-ja után. Ezt nem gondoltuk volna! Ne feledd, a Life.hu-n vasárnap is minden az X-Faktorról szól. Exkluzív információkért nézz vissza minden órában.

Danics Dóra és Alföldi Róbert különös kapcsolatáról már sok szó esett az X-Faktor döntőinek tíz hete alatt. Az énekesnő akkor így fogalmazott: "Kezd fura viszonyunk alakulni a kulisszák mögött. Róberttel érdekes pillantásokat váltunk, amikor elsétálunk egymás mellett a folyosón vagy kávézunk. Én élvezem ezeket az aprócska pillantásokat és azt a néhány mondatot, ami elhangzik közöttünk".

Alföldi Róbert és Danics Dóra Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nos, kettőjük "fura viszonyának" a kulisszák mögött mi is tanúi lehettünk, többször lettünk figyelmesek arra, hogy adászünetben Dóra a mentorral beszélget. Úgy tűnik, különös barátságuk azonban nem tette elfogulttá Alföldi Róbertet, aki csak egy pillanatra jött zavarba, amikor Istenes Bence nekiszegezte a kérdést, kit küldött volna haza szombat este a legjobb három versenyző közül. "Volt nekem elég bajom az elmúlt hetekben" - utalt lányai elvesztésére a mentor, aztán válaszolt a kérdésre: "Az este teljesítménye alapján Danics Dórát".

Figyelmesek lettünk arra is, hogy adás után Alföldi Róbert a stábtagokkal a produkciókról beszélget. Szavaiból kihallottuk, hogy a szombat esti show-ban leginkább a szombaton kiesett Krasznai Tünde és Takács Nikolas produkciója volt rá a legnagyobb hatással, ami nem csoda, hiszen - ahogy már korábban megírtuk - a Cohen-feldolgozás varázslatosan sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.