Gesztesi Károly belevág az Országos Kéktúrába

2018.03.21. 19:26

Régi vágyát szeretné teljesíteni Gesztesi Károly: úgy döntött, nekivág az Országos Kéktúrának.

Gesztesi Károly az utóbbi időben alaposan lefogyott, rengeteget edz és az egészséges életmód részeként most úgy döntött, végre teljesíti régi vágyát és nekivág az Országos Kéktúrának.

Régóta dédelgetett vágyam volt a Kéktúra teljesítése. Most már egészségügyileg is maximálisan alkalmas vagyok rá. Még nem tudom a pontos időpontot, hogy mikor indulok neki. Nem egyben akarom letolni a több mint 1100 kilométert, az előadásokon és a forgatásokon is részt veszek. Az a lényeg, hogy elkezdjem, picit sem vagyok időhöz kötve" – mesélte a színész az ACNewsnak.

Gesztesi Károly nekivág a KéktúránakFotó: Zsigmond László/Life.hu

Gesztesi Károly azt azért hozzátette, nem egyszerre szeretné teljesíteni a távot, hanem szépen-lassan, baráti társasággal túrázná végig az országot.

Szó sincs arról, hogy minden nap teljesíteni kell a 27 kilométert. Pont nem erről szól, hanem hogy jó pillanatokat okozzunk magunknak. Olyanokkal, akikkel nagyon szeretek beszélgetni. Az is előfordulhat, hogy megreggelizünk egy panzióban vagy akárhol, és olyan jól érezzük magunkat, hogy ebédig dumálunk. Utána letolunk a következő helyszínre tíz kilométert, ott megint jót beszélgetünk."

Gesztesi Károlyegészséges életmódtúraálomországos kéktúra