Erdélyi Mónikáék egy tüntetés közepén találták magukat Párizsban

Párizs Erdélyi Mónika utazás tüntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párizsba utazott Erdélyi Mónika és lánya, Molli. A felhőtlen pillanatokat azonban megtörte, hogy egy tüntetés kellős közpén találták magukat. Félő volt, hogy lekésik a repülőt. 

„Nagyon rémisztő volt az egész, még sosem éltünk át hasonlót Mollival. Rendőrök és kommandósok lepték el az utcákat, és bár szerencsére semmilyen összecsapásnak nem voltunk szemtanúi, így is óriási volt a felfordulás. A fél várost lezárták. A buszvezető ráadásul egyáltalán nem volt kedves. Amikor leszállított minket, azt mondta, hogy menjünk, amerre látunk” – mesélte a Ripostnak Erdélyi Mónika, aki lányával, Mollival Párizsba utazott. Ott egy tüntetés kellős közepén találták magukat, pedig már épp a reptérre igyekeztek.

A buszról egy taxiba szálltak. „A taxis igyekezett megnyugtatni, ám ő is csak annyit tudott mondani: mindent megtesz, hogy időben kiérjünk a reptérre, de a lehetetlenre ő sem képes. Óriási szerencse, hogy amint kikeveredtünk Párizsból, már egész jól lehetett haladni” – folytatta Mónika, akinek lányával végül sikerült elérnie a repülőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.