MC Hawer megmutatta felsőtestét, elámultak a rajongók

Forrás: Facebook/MC Hawer -
felsőtest utazás félmeztelen tengerpart nyaralás MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralni indult kedvesével MC Hawer. A tengerparton a mulatós énekes is ledobta a textilt, a felsőtestét pedig a közösségi oldala követőinek is megmutatta. Volt, aki kicsit meglepődött a látottakon.

MC Hawer és kedvese, Mata Fanni a tengerparton pihennek. A mulatós énekes a közösségi oldalára számos fotót feltöltött a nyaralásról. Akad olyan fotó, amelyen a felsőtestét is megmutatja hölgy rajongóinak. A képhez oda is írta: "Csecsem kincsüng vazze."

Vidáman mosolyognak egymás mellett fiatal kedvesével, ám akadtak olyan követők, akik kissé megrökönyödtek MC Hawer testén.

"Te jó ég! Mitől ilyen furcsa a felsőtested? Implantátum?" – tette fel a kérdést az egyik kommentelő. Hawer, azaz Koczka Géza nem hagyta válasz nélkül a csipkelődőt. Leszögezte: "Gyári cickók."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kibicajoztunk a nyílt tengerre Csecsem kincsüng vazze

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.