Karl Erik Böhn betegség halál leukémia gyász szövetségi kapitány kézilabda sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, tavaly február óta leukémiával küzdött Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Február 2-án, 48 éves korában távozott.

Vasárnap hajnalban elhunyt Karl Erik Böhn, a magyar nőikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - írja a Blikkre hivatkozva az Origo.

Karl Erik Böhn szövetségikapitány-jelöltként 2011. augusztus 28-án, Győrben. Forrás: MTI/Kovács Anikó

A 48 éves norvég szakembernél éppen egy éve diagnosztizálták a leukémiát. Böhm több kemoterápiás kezelést kapott, december 23-án azonban lesújtó hírt kapott orvosoktól. Kiderült, hogy betegsége a korábbi csontvelőátültetés ellenére is gyógyíthatatlan.

"Karl Erik Böhnt 2011 augusztusában nevezték ki a magyar válogatott, novemberben pedig a Győri Audi ETO élére. A zöld-fehérekkel bajnokságot nyert és Bajnokok Ligája-döntőt játszott. A válogatottal legnagyobb sikerét 2012 decemberében érte el, az Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett az együttessel" - írja a Blikk.

Elhunyt Jancsó Miklóshttp://www.life.hu/news/20140131-jancso-miklos-filmrendezo-93-eves-koraban-elhunyt.html93 éves korában meghalt az egyik legismertebb magyar filmrendező. A hírt Mészáros Márta, Jancsó korábbi felesége is megerősítette – tudta meg a hvg.hu.News--Halálbüntetést kértek a bostoni merénylőrehttp://www.life.hu/news/20140131-halalbuntetest-kertek-a-bostoni-maraton-elleni-merenylet-elkovetesevel-vadolt-dzsohar-carnajevre.htmlA szövetségi ügyészek szerint a vádlott, Dzsohar Carnajev előre megfontolt szándékkal és kegyetlenséggel követte el a gyilkosságokat és nem tanúsított megbánást – tudósít az Origo. News--Varrónő lett a börtönben Rezesováhttp://www.life.hu/news/20140131-eva-rezesova-a-halalos-kozuti-balesetet-okozott-milliomos-no-varrono-lett-a-bortonben.htmlKülönleges táskákat varr a börtönben Eva Rezesová, aki már viselte is az egyik különleges, saját tervezésű darabot.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.