videó lepedő Franciaország zsonglőr tánc előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces, eredeti, bámulatos - és még lehetne sorolni a jelzőket, amelyek mind igazak erre a produkcióra. Két meztelen srác táncos show-ja, persze a legnemesebb testrészüket ügyesen elfedik...(Sajnos.)

Ilyen, amikor a tehetség és a szórakozás összekapcsolódik. Ez ma az abszolút favoritunk. Lányok, dőljetek hátra, és élvezzétek a két francia srác fantasztikus lepedő-zsonglőrködését! Bárcsak elrontanák a koreográfiát! Tegye fel a kezét, aki szívesen nézné hátulról az előadást!

Így verik át a külföldieket a budapesti lányokhttp://www.life.hu/news/20140305-igy-verik-at-a-kulfoldi-turistakat-a-budapesti-lanyok-tobb-tizezer-forinttal-huzzak-le-miutan.htmlA világhírű magyar ételek után most kis hazánk nagy átverésétől hangos a holland sajtó: így húzzák le az idelátogató turistákat a születésnapjukat ünneplő fiatal lányok.News--Bejárja a világot Gyetván Csabahttp://www.life.hu/news/20140304-gyetvan-csaba-az-ozonenetwork-musorvezetoje-bakuban-jart-az-ozoneutazas-cimu-musorban-bemutatja-az.htmlA fiatal műsorvezető az OzoneNetwork vadonatúj műsorának házigazdájaként Azerbajdzsán fővárosába, Bakuba kalauzolja el a nézőket. A Life.hu-nak mesélt előzetesen színes, izgalmakkal teli kalandozásáról!NewsOrigoÍgy nyeli le a kígyó a krokodilthttp://www.life.hu/news/20140304-dobbenetes-video-arrol-hogyan-nyeli-le-egybe-a-kigyo-a-krokodilt.htmlHihetetlen, ahogy a kígyó vékony testébe bepréseli a krokodilt. A döbbenetes videót csak erősebb idegzetűeknek ajánljuk.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.