Megható fotósorozat egy idős párról

Forrás: Ken Griffiths -
halál fotósorozat idős házaspár idő évszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken át ugyanazt a képet készítette el egy idős házaspárról egy fotográfus. Garantáljuk, hogy a sorozat végén te is elmorzsolsz egy könnycseppet.

Egy idős házaspár évszakról évszakra odaállt házuk elé, pontosan ugyanoda és pontosan ugyanabba a testhelyzetbe, hogy egy fényképész megörökítse őket. A képeket nézve látszólag áll az idő, a végkifejlett csak az utolsó fotó által nyeri el értelmét. A megható sorozatért kattints ide.

Forrás: Ken Griffiths

A színes rúzs halála - a sztárok új kedvence a natúr ajakhttp://www.life.hu/trend/20140314-szepseg-es-smink-a-szines-ruzs-halala-a-sztarok-uj-kedvence-a-natur-ajak.htmlÚgy tűnik, komoly versenytársa lett a narancspiros rúzsnak: a sztárok az utóbbi hetekben ugyanis a natúr ajkakat részesítették előnyben. 2014 lenne a színes rúzs halálának éve?Trend--Így cicáznak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/news/20140317-schobert-norbi-fitneszguru-es-puskas-peti-enekes-macskas-fotot-posztolt-cicaznak-a-sztarok.htmlSchobert Norbi és Puskás Peti is úgy döntött, cicázik egy kicsit. Íme, a sztárok macskás selfie-jei.News--Liptai Claudia ruháját kritizálták a nézőkhttp://www.life.hu/trend/20140317-a-tv2-a-nagy-duettjeben-liptai-claudia-valltomeses-ruhaban-allt-szinpadra.htmlVálltöméses ruhában, szokatlan frizurával vezette A Nagy Duettet vasárnap este Liptai Claudia. Öltözékéről, ahogyan mindig, már az adás előtt posztolt fényképet, amely megosztotta oldala követőit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.