Charlotte Egyesült Államok Hosszú Katinka hátúszás Grand Prix aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszáz vegyesen és kétszáz háton is győzelmet aratva, hat aranyéremmel zárta vasárnap Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló úszó grand prix viadalt.

A 200 méter vegyesúszás 2013-as világbajnokaként ezt a számot könnyedén nyerte Hosszú, több mint 2 másodperccel megelőzve a másodikként beérő tizenéves amerikai versenyzőt, Kathleen Bakert.

Forrás: MTI

200 háton 2:10.12-es idővel győzött, több mint egy másodperccel lehagyva az amerikai Megan Romanót, 100 háton pedig 59.64-gyel, a világ idei negyedik legjobb idejével győzött, majd 200 pillangón is simán nyert.

A pénteki versenynapon 1:56.30 perces országos csúccsal diadalmaskodott 200 méter gyorson, majd a 400 vegyes döntőjében is első lett - írja az MTI. Úgy tűnik, a kőkemény edzésforma most is meghozta a gyümölcsét, Katinka kirobbanó formában van. Csak így tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.