Végzett magával a modell férje – nem sokkal Leonardo DiCaprio flörtje után

Forrás: AFP -
depresszió modell lőtér öngyilkos feleség öngyilkosság lövés Leonardo DiCaprio férj Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia: vasárnap egy lőtéren végzett magával az a férfi, akinek feleségével pár hete még Leonardo DiCaprio flörtölt a cannes-i filmfesztiválon.

Fejbe lőtte magát Andrew Stern, akinek modell feleségét néhány hete még Leonardo DiCaprio ostromolta hevesen a cannes-i filmfesztivál egyik partiján. A reklámiparban dolgozó férfi vasárnap egy kaliforniai lőtéren végzett magával – írja a TMZ.

Katie Cleary és Andrew Stern 2011-ben Forrás: AFP

Stern barátai szerint nagy nyomásnak volt kitéve, sokat idegeskedett és depresszióval is küzdött. Mindezt tetőzték anyagi és családi problémái, például a folyamatban lévő válása Katie Cleary modelltől, akit 2010-ben vett feleségül. A tragédia nem sokkal azután történt, hogy a modellként és színésznőként is ténykedő Katie-t lencsevégre kapták Leonardo DiCapróval. A színész akkor egész este a 32 éves hölgy társaságát kereste.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.