büntetőeljárás megrontás Csepel iskola rendőrség molesztálás diák Törd meg a csendet! nyomozás bizonyíték bíróság szexuális zaklatás érettségi tornatanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nyomozati szakasz a kisdiákokat megrontó csepeli tornatanár ügyében. A rendőrség bizonyítékokat foglalt le, amelyek a férfi bűnösségét igazolhatják.

A csepeli iskola tornatanára, B. Tamás ellen idén februárban indult nyomozás, miután két tanítványa állította róla, hogy megerőszakolta őket. A Fővárosi Főügyészség nyomozása során kiderült, nem „csupán" 4, hanem 27 kisfiúval fajtalankodott a csepeli Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskola tornatanára.

Törd meg a csendet!

Annát a főiskolai évei alatt egyik tanára erőszakolta meg. A lány szerint ez mindennapos történet. Az övét ITTolvashatod el.

Az iskola nem tudott arról sem, hogy a tornatanár egy másik gyermekotthonban elkövetetett bántalmazás miatt évek óta bíróságra jár. Az iskolát állítólag megbirságolták, a szexuálisan zaklatott gyerekeknek és szüleiknek szakemberek segítik feldolgozni a traumát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.