Mindent megnyert, amit lehetett - Így örül Hosszú Katinka

Forrás: MTI/ÚJ KÍNA/------------------- -
győzelem Facebook videó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka ma az abszolút világcsúcstartó a rövidpályás világkupák történetében. Megmutatjuk, hogy örül a győzelmének.

Facebook-oldalára posztolta a rövid, pezsgőlocsolós felvételt, amely önfeledt ünneplés közepette mutatja meg a csinos magyar sportolónőt.

Forrás: MTI/ÚJ KÍNA/-------------------

Mint azt az Origo korábban megírta, a szombati első napon nyolcból hét döntőben érdekelt Hosszú Katinka három számban diadalmaskodott az úszók idei rövidpályás világkupájának hetedik - utolsó - állomásán, Szingapúrban. A magyar klasszis elsőre 200-on oktatta a világot. A Vasas versenyzőnője győzött 200 méter gyorson (1:53.63), 200 méter vegyesen (2:05.01) és 200 méter háton (2:03.07). A 200-as vegyes első helye azért is kiemelendő, mert akárcsak a múlt esztendőben, az idén is valamennyi vk-állomáson ő volt a legjobb, és 15 verseny óta verhetetlen 25 méteres medencében ebben a számban. Hasonlóan bravúros szériát tudhat maga mögött 200 méter gyorson és háton egyaránt, mivel mind a hét idei világkupa-fináléban Hosszú győzött. Szívből gratulálunk neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.