Lendvai Nikoletta legszebb hang call center verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi nyertes, Lendvai Nikoletta tarolt idén is a versenyen. Simogató és erotikus hangjával ismét elbűvölte a zsűrit.

Nikolettát már a Life.hu riportere, Katz Dávid is bemutatta. A hölgy újra bizonyított és november 26-án a LolliPOP reklámverseny díjátadóján kiderült, idén is ő lett a legszebb hangú call centeres. Rekordszámú, 199 nevezés érkezett több mint 30 cégtől a DIMSZ versenyére. Ahogyan a korábbi években, idén is egy-egy rövid szakmai hírt kellett a döntősöknek felolvasniuk, a közönség pedig megszavazhatta, hogy kik legyenek 2014 legszebb hangú férfi és női ügyfélszolgálatosai – írja a kreativ.hu.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az idei év újítása volt, hogy mind a két nem képviselői közül választott 10-10 döntőst a zsűri. A győztesek, vagyis a legszebb férfi és női hang tulajdonosa is egy-egy kétszemélyes wellness hétvégét kaptak. Ezen kívül a nyertesek vállalatai lehetőséget kapnak arra, hogy csapatukból egy-egy fő részt vegyen a Call Center Akadémia ötalkalmas rendezvénysorozatán. A Call Center Hangszépségverseny főtámogatója a Virtual Call Center, partnere a Kreatív volt.

A versenyt 2012-ben Meier Lídia, a Magyar Telekom munkatársa nyerte, tavaly pedig ugyancsak egy telekomos, Lendvai Nikoletta végzett az élen, akinek idén sem akadt méltó kihívója, így ő végzett az élen. IDE KATTINTVA hallgathatod meg Nikoletta hangját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.