Hatalmas késsel hadonászott egy gyorsétkezdében Britney Spears húga - videó

Jamie Lynn Spears barátnő ütés verekedés rendőrség biztonsági kamera videó gyorsétterem Britney Spears kés étkezde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaime Lynn Spears egy verekedésnek akart véget vetni egy majdnem 20 centis vágóeszközzel. Az esetet a biztonsági kamera rögzítette.

Csak egy szendvicset szeretett volna enni Britney Spears húga, Jamie Lynn, ám nem éppen az elképzelései szerint alakult az este. Az egygyerekes anyuka, aki barátnőivel érkezett a gyorsétkezdébe, hamarosan egy tömegverekedés kellős közepén találhatta magát.

Forrás: Youtube

A biztonsági kamera rögzítette, ahogy a 23 éves egykori Nickelodeon-sztár a pult mögé siet, felkap egy közel 20 centis kést, majd azzal hadonászva próbál véget vetni a dulakodásnak. Íme, a videó:

A TMZ értesülései szerint Jamie-nél akkor szakadt el a cérna, amikor az egyik verekedő megütötte egy üveggel a barátnőjét. A felvételen jól látszik, hogy az étterem alkalmazottja azonnal tárcsázza a rendőrséget, ám a hírek szerint a lány mégsem tett feljelentést támadója ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.