Ennél viccesebb ma nem lesz: nem ismerték fel a turisták Lewis Hamiltont

Forrás: AFP/Jacopo Raule -
fotózás kép turista győzelem Ausztrál Nagydíj Forma-1 világbajnok szelfi Sydney Lewis Hamilton házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elnézést, de ki az a Lewis Hamilton? A Forma-1-es pilóta Sydney utcáit szelte, amikor egy család megkérte őt, készítsen róluk egy képet.

Kevés menőbb dolog létezik, mint egy Forma-1-es világbajnokkal szelfizni – hacsak nem pont te kéred meg a sztárt, hogy lőjön már rólad és a családodról egy képet. Nos, Lewis Hamiltonnal pontosan ez történt.

Forrás: AFP/Jacopo Raule

A Forma-1-es pilóta, aki jelenleg éppen Sydneyben heveri ki az Ausztrál Nagydíjon aratott győzelmének fáradalmait, a Sydney Harbor Bridge-en sétálgatott, amikor megszólította őt egy házaspár. Mint kiderült, a szelfizés volt a legutolsó gondolatuk: arra kérték a világbajnokot, hogy legyen olyan kedves, és készítsen már róluk egy fotót az Operaházzal a háttérben - a képekért kattints ide! Hamilton pedig készségesen teljesítette a rá bízott feladatot, majd néhány kedves szóváltás után elköszönt és folytatta a sétáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.