Vége! Negyedszer is szakított egymással Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

pilóta házasság Forma-1 lánykérés család szerelem Lewis Hamilton Nicole Scherzinger autóversenyző szakítás X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja még boldogan ünnepelték hétéves évfordulójukat, ám az X-Factor énekesnője és a Forma-1-es pilóta most mégis úgy döntött, külön folytatják.

Szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. A sztárpár, akik hetedik éve vannak együtt, a DailyMail információi szerint kölcsönös megegyezéssel döntöttek a szétválás mellett, a végszót azonban a 36 éves énekesnő mondta ki.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Az énekesnőnek és a Forma-1-es pilótának nem ez az első szakítása, ezelőtt háromszor vetettek véget kapcsolatuknak, ám nem sokkal utána ismét egymásra találtak, mi több, tavaly még állítólagos eljegyzésüktől volt hangos a sajtó. Ismerőseik és barátaik most a köztük lévő nagy távolságot okolják a szakításért: a 30 éves autóversenyző jelenleg Monacóban él, míg exét Los Angeleshez köti a munka.

A The Sun információi szerint azonban más indok áll a szétválás mögött: míg Nicole és a család lánykérést és családot remélt Lewistól, addig a Forma-1-es pilótának állítólag esze ágában sem volt oltár elé vezetni kedvesét. A harmadik címére készülő Hamilton egy nemrég adott interjújában elmondta, nem szeretné, hogy bármi is megzavarja a felkészülésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.