Megtalálták a Germanwings-gép másik fekete dobozát

Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo -
fekete doboz Andreas Lubitz tragédia Patrick Sondheimer Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálták a francia Alpokban múlt kedden lezuhant Germanwings-repülőgép második, a repülési adatokat rögzítő fekete dobozát. 

Az első fekete dobozt, amely a pilótafülkében elhangzott beszélgetéseket és egyéb hangokat rögzítette, már a szerencsétlenség napján megtalálták a katasztrófa helyszínén. Ennek alapján a marseille-i ügyészség szerint a másodpilóta bezárkózott a pilótakabinba, és valószínűleg szándékosan vezette a gépet a hegyoldalnak.

Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

A repülőgép második, a repülési adatokat rögzítő fekete dobozának elemzésétől újabb részleteket remélnek a hatóságok a katasztrófa lezajlásáról.

Helen Mirren a legcukibb, és ezt most bebizonyítja http://www.life.hu/news/20150402-helen-mirren-szineszno-heliumot-szivott.html Helen Mirren iszonyú cuki dolgot vállalt be Jimmy Fallon műsorában: héliumot szívott egy lufiból, és úgy beszélgetett a műsorvezetővel. News -- Tinilányokkal kényezteti magát Kim Dzsong Un http://www.life.hu/news/20150402-kim-dzsong-un-eszak-koreai-vezeto-haremet-allit-fel-tinilanyokbol.html Az észak-koreai vezetők régre visszanyúló hagyománya a fiatal lányokból álló hárem felállítása – ezt éleszti most újra Kim Dzsong Un. News -- Tünci lett a legszebb malac a sertésszépségversenyen http://www.life.hu/news/20150402-sertesszepsegverseny-volt-zselicen-tunci-a-legszebb-malac.html Miért ne zsűrizhetnének malacokat is egy szépségversenyen? Így gondolták ezt Zselicen is, ahol sertésszépségversenyt rendeztek. News -- Íme, a legsikeresebb magyar nők - mi alapján választották ki őket? Eláruljuk! http://www.life.hu/news/20150401-a-forbes-magazin-rangsorolta-magyaroszag-legsikeresebb-noit.html Idén először készült el Magyarországon is a Forbes magazin legsikeresebb nőket számba vevő listája. A magazin egyedi módszerrel válogatta ki, melyik kategóriának ki áll az élén. A hazai Forbes főszerkesztője elárulta, mi alapján kerültek ki a győztesek. News -- Meghalt Robert Z'Dar http://www.life.hu/news/20150401-robert-z-dar-a-tango-es-cash-szinesze-meghalt.html Szívrohamban halt meg a 64 éves Robert Z'Dar, amerikai színész. News Origo Kitakarta a Google a Germanwings másodpilótájának házát http://www.life.hu/news/20150331-andreas-lubitz-hazat-kitakarta-a-google.html Annyian akarták megnézni az utasokat megölő, depressziós pilóta házát a Google Street View-n, hogy a Google úgy döntött, kitakarja. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.