George Clooney mindenkit figyelmeztet: maradjanak távol tőle!

pihenés luxus rendelet személyiségi jog George Clooney villa Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatszáz dolláros büntetés vár arra, aki közel merészkedik George Clooney és felesége, Amal Clooney Como-i villájához.

A távoltartó rendeletet a polgármester adta ki, hogy megvédje a Clooney házaspár személyiségi jogait. A Como-i tó partján álló gyönyörű luxusingatlant egyébként 2001-ben azért vásárolta a sztár, hogy legyen egy nyugodt hely, ahová elvonulhat pihenni. Monstanában természetesen feleségével jár nyaralni erre a csodálatos vidékre, aki egyébként rengeteg teendője mellett újabban egyetemi tanárként is tevékenykedik.

Kíváncsiak vagyunk, mennyi büntetést fog összeszedni a sztárpár.

George és Amal Clooney Como-i villája Forrás: AFP

Gyászol Madonna: holtan találták Hollywood elsőszámú sztárorvosáthttp://www.life.hu/news/20150407-ongyilkos-lett-a-sztarok-es-madonna-kedvenc-borgyogyasz-orvosa-fredric-brandt.htmlFredric Brandt, aki Hollywood krémjét kezelte, a miami-i rendőrség eddigi információi szerint öngyilkos lett.News--Miskolc felett az ég: Meteor robbant a város fölötthttp://www.life.hu/news/20150407-miskolc-felett-az-eg-hetfo-ejjel-meteor-robbant-a-varos-folott.htmlMiskolc környékén érkezett az ország fölé egy meteor, amely hangos robajjal semmisült meg a város felett.News--Nem szelfizhetnek többet a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/news/20150406-cannes-i-filmfesztival-nem-szelfizhetnek-tobbet-a-sztarok-a-voros-szonyegen.htmlBetiltotta a szelfizést a vörös szőnyegen Thierry Frémaux, a cannes-i fesztivál művészeti igazgatója, mert az "elképesztő rendetlenséget" okoz a díszbemutatókon.NewsOrigoLefilmezték, ahogy villám csapott két repülőbehttp://www.life.hu/news/20150406-kulonlegesvideo-lefilmeztek-ahogy-villam-csapott-ket-repulobe.htmlEgymás után két repülőt ért villámcsapás, amikor viharban akartak leszállni Seattle repülőterén.NewsOrigoÍgy üzentek barátai Bianchinak - fél éve van kómában a sportolóhttp://www.life.hu/news/20150405-igy-uzentek-baratai-bianchinak-fel-eve-van-komaban-a-sportolo.htmlMár fél éve kómában fekszik a 25 éves Jules Bianchi, akinek csapattársai a Twitteren üzentek. News--Ezért a három csajért bolondul most a világ – Őrületes videóhttp://www.life.hu/news/20150403-ezert-a-harom-csajert-bolondul-most-a-vilag-oruletes-video.htmlA Sketch She trió három percbe sűríti bele a popzene történetének legnagyobb slágereit – nem akármilyen módon.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.