Sokkoló! Egy nő agyában megtalálták elhalt ikertestvérét

Forrás: Thinkstock -
bizarr ikertestvér sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatévnyi szenvedés után fordult orvoshoz egy 26 éves nő. Saját bevallása szerint rettenetesen ijesztő betegséggel küzdött, az is nehezen ment neki, hogy megértse a hallott vagy az írott szöveget. 

A doktoranduszhallgató akkor fordult orvoshoz, amikor a tünetek egyre rosszabbá váltak, és már az is fizikai fájdalmat okozott neki, ha egyszerre sok ember beszélt mellette. Orvosa közölte vele, agydaganata van, de a tumor jóindulatú, van esélye a túlélésre. A napokban távolították el a daganatot, amiről kiderült, nem egy egyszerű elváltozás.

Forrás: Thinkstock

A nő orvosa, Dr. Hrayr Shahinian eddig 7-8000 agyműtetet végzett, de összesen kétszer találkozott ehhez hasonló esettel: a műtét közben magzati teratomára, a nő elhalt ikertestvérének szöveteit tartalmazó, jóindulatú cisztára bukkantak, azaz a nőnek volt egy ikertestvére, ami nem fejlődött ki egészen. Egyébként haj, fogak és csontszövet volt a cisztában.

Hú, de ciki! Pornóoldalra vezetett egy bank linkjehttp://www.life.hu/news/20150422-pornooldalra-vezettett-egy-bank-linkje.htmlNagyon kínos perceket élhettek át azok, akik a HSBC Bank weboldalát látogatták meg. A honlapon lévő egyik link ugyanis tévedésből egy pornóoldalra vitte a gyanútlan kattintókat.News--Salma Hayek tücsökevős videóval sokkolhttp://www.life.hu/news/20150422-salma-hayek-szineszno-tucsokevos-videoval-sokkol.htmlA mexikói származású színésznő éppen szülőhazájában nyaral, ahol a helyi gasztronómiába is beavatja rajongóit.News--Nem igaz a magyar olimpikon cserbenhagyásos elgázolása?http://www.life.hu/news/20150422-benko-barbara-olimpikont-eluto-autos-allitja-hogy-hazugsag.htmlEgy héttel ezelőtt Piliscsabán, a 10-es úton edzés közben sodorta el egy autó londoni olimpikon mountain bike versenyzőnket, Benkó Barbarát, majd elhajtott a helyszínről - állította a sportoló. Az autós szerint azonban nem teljesen kerek a történet, amit Barbara elmondott. NewsOrigoNem tér vissza a megvert híradóshttp://www.life.hu/news/20150422-borsa-miklos-a-megvert-hirados-nem-megy-vissza-a-hiradoba.htmlBorsa Miklós, az M1 híradósa, akit múlt héten megvertek, úgy döntött, nem tér vissza a csatornához. News--Nőügy miatt késelhetett a fiatal férfi a Westendbenhttp://www.life.hu/news/20150421-nougy-miatt-keselhetett-a-fiatal-ferfi-a-westendben.htmlMúlt héten a Westend bevásárlóközpontban szúrt meg egy 21 éves fiú egy 24 évest, akit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak. Nő lehetett a dolog mögött. NewsThinkstockSzívrohamban halt meg az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20150420-szivrohamban-halt-meg-az-internet-sztarja.htmlAz internet népének nagy kedvence, az 59 éves Zolika meghalt. Halálhíre azonban hetekig titokban maradt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.