100 férfiből hány feküdne le egy idegennel?

idegen szex férfi videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adrea Wendel férfiakat szólított le az utcán, és megkérdezte, szexelnének-e vele. Na, nem csak úgy kedvtelésből, így akarta megtudni, hány férfi menne el egy körre egy idegennel. 

Több férfi gondolkodás nélkül igent mondott a nagyon csinos Andreának, néhanyan csak szimplán nemet, és olyan is volt, aki rendesen kiakadt a kérdésen.

A végeredmény 30 igen és 70 nem lett, azaz a férfiaknak az egyharmada nem szexelne egy idegennel, aki csak úgy leszólítja.

Felgyújtotta magát a lány, akit öten erőszakoltak meg http://www.life.hu/news/20150423-felgyujtotta-magat-a-lany-akit-oten-megeroszakoltak.html Felgyújtotta magát egy 14 éves indiai lány, akit hétvégén öten erőszakoltak meg. News -- Hú, de ciki! Pornóoldalra vezetett egy bank linkje http://www.life.hu/news/20150422-pornooldalra-vezettett-egy-bank-linkje.html Nagyon kínos perceket élhettek át azok, akik a HSBC Bank weboldalát látogatták meg. A honlapon lévő egyik link ugyanis tévedésből egy pornóoldalra vitte a gyanútlan kattintókat. News -- Nem igaz a magyar olimpikon cserbenhagyásos elgázolása? http://www.life.hu/news/20150422-benko-barbara-olimpikont-eluto-autos-allitja-hogy-hazugsag.html Egy héttel ezelőtt Piliscsabán, a 10-es úton edzés közben sodorta el egy autó londoni olimpikon mountain bike versenyzőnket, Benkó Barbarát, majd elhajtott a helyszínről - állította a sportoló. Az autós szerint azonban nem teljesen kerek a történet, amit Barbara elmondott. News Origo Nőügy miatt késelhetett a fiatal férfi a Westendben http://www.life.hu/news/20150421-nougy-miatt-keselhetett-a-fiatal-ferfi-a-westendben.html Múlt héten a Westend bevásárlóközpontban szúrt meg egy 21 éves fiú egy 24 évest, akit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak. Nő lehetett a dolog mögött. News Thinkstock Négylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérést http://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.html Hát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért. News Thinkstock 10 órán át szenvedett a lány, hogy eltüntessék a pedofil énekesre emlékeztető tetoválását http://www.life.hu/news/20150420-lostprophets-tetovalasat-tuntette-el-a-lany-mert-a-zenekar-enekese-pedofil.html Ellia Beasley imádta a Lostprophets zenekart tiniként, ezért tetováltatott magára egy sort a banda egyik dalszövegéből. Az együttes frontemberét 2013-ban pedofília miatt börtönbüntetésre ítélték, korábbi rajongója pedig elhatározta, megszabadul a rá emlékeztető tetoválástól. News Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.