55 millió forintból műttették magukat teljesen egyformává az ikrek

Forrás: Facebook/ Anna DeCinque -
egyforma Japán millió pasi ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves éves Lucy és Anna DeCinque egypetéjű ikrek, mégis úgy érezték: nem hasonlítanak egymásra eléggé. Ezért 55 millió forintnyi összegből teljesen egyformára műttették magukat.

Az ausztrál lányok a műtétek eredményeképpen a világ legegyformább ikrei lettek. Nekünk mindenesetre kétségeink vannak arról, hogy ez a cím megért-e 55 millió forintot. A lányok egyébként egy japán showműsorban nyerték el ezt a megtisztelő címet, ahol egy japán ikerpárt kellett legyőzniük egyformaságban.

Forrás: Facebook/ Anna DeCinque

A DeCinque testvérek egymás nélkül soha nem mennek sehova, mindent együtt és ugyanúgy csinálnak. Nem is gondolnád, hogy ez igazából mi mindent jelent. Bizony azt is, hogy a lányok pasija egy és ugyanaz a személy. „Ez nekünk egyáltalán nem furcsa. Mivel állandóan együtt vagyunk, sokkal egyszerűbb ez a felállás. Egyébként is mindenben megegyezik az ízlésünk, még a pasifronton is. Egy ágyban alszunk mindhárman, és a szex is mindig hármasban megy" – mondták lelkesen a lányok.

Forrás: Facebook/ Anna DeCinque

Az ikrek titkos élete

A világban egyre több ikerpár születik, ám ennek ellenére rengeteg titkuk áll még megfejtetlenül előttünk: hogy lehet, hogy egymástól elválasztva is hasonló az ízlésük, vagy mi a magyarázata annak, hogy érzik egymás örömét és fájdalmát? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.