60 métert zuhant a hegymászó a jégfalról

jég zuhanás hegymászó életveszély biztosítás túlélés fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karlis Bardelis hegymászó túlélte a 10 méteres zuhanást, a fején lévő kamera pedig megörökített a vérfagyasztó pillanatot.

Karlis Skóciában próbálta meghódítani a 60 méteres jégfalat, amikor megcsúszott és irányíthatatlanul zuhant a mélybe. A sisakján lévő kamera, mindent felvett, még azt is, amikor hegymászó jégcsákánya repül gazdája után. A tíz méteres szabadesés után a biztosítás megfogta a zuhanó Karlist, aki ennek köszönhetően kisebb sérülésekkel megúszta a vérfagyasztó mutatványt.

Mostantól illegális az állatokkal való szex Dániábanhttp://www.life.hu/news/20150424-daniaban-betiltottak-a-szexet-allatokkal.htmlAz egyik legdurvább szexuális aberráció, a zoofília egyik melegágya volt Dánia, ahol legálisan lehetett szexelni állatokkal. News--Forró vasalóval kínozták a terhes tinilánythttp://www.life.hu/news/20150424-forro-vasaloval-kinoztak-a-terhes-tinilanyt.htmlEgy drogkereskedéssel foglalkozó férfi megtudta, barátnője lakásából valaki ellopta a drogeladásból származó pénzt – brutális őrjöngésbe kezdett.NewsThinkstockJeruzsálemben keresztelték meg Kim Kardashian és Kanye West lányáthttp://www.life.hu/news/20150424-kim-kardashian-es-kanye-west-lanyat-jeruzsalemben-kereszteltek-meg.htmlHagyományos szertartás keretein belül keresztelték meg a celebpár kislányát.News--Urológián találták meg a kaposvári trafikos lány gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20150424-urologian-talaltak-meg-a-kaposvari-trafikos-lany-gyilkosat.htmlA Kaposi Mór Oktató Kórház urológiai osztályáról vitték el a rendőrök a 21 éves trafikos lány gyilkosát. News--Újra lesz zenés őrségváltás és katonai térzene Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150424-zenes-orsegvaltas-es-katonai-terzene-lesz-ismet-budapesten.htmlEgy régi hagyomány éled újjá a fővárosban azzal, hogy újra lesz zenés őrségváltás a Budai Várban és katonai térzene Budapest belvárosában – adta hírül az MTI-vel.News--55 millió forintból műttették magukat teljesen egyformává az ikrekhttp://www.life.hu/news/20150424-55-millio-forintbol-muttettek-magukat-teljesen-egyformava-az-ikrek.htmlA 28 éves éves Lucy és Anna DeCinque egypetéjű ikrek, mégis úgy érezték: nem hasonlítanak egymásra eléggé. Ezért 55 millió forintnyi összegből teljesen egyformára műttették magukat.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.