kimenekítés kaland ártatlanság fogvatartás Tóásó Előd Magyarország Bolívia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalandos körülmények között kimenekítették Bolíviából Tóásó Elődöt, aki hat év után érkezett haza Magyarországra, miután vádalkut kötött a hatóságokkal.

Tóásó Előd könnyek között beszélt az újságíróknak a megpróbáltatásairól. Azt mondta, hogy ártatlanul tartották fogva évekig, aztán a vádalku után nem akarták kiengedni az országból. Hazautazásának idejét és útvonalát az utolsó pillanatig titokban tartották, még Tóásó felesége sem tudott róla, ahogy az Origo.hu beszámolt róla.

„Megható pillanatok, amikor leszálltam a gépről azt terveztem, hogy megcsókolom a magyar földet, de erre még nem került sor, mert egy alagúton keresztül hoztak ide" – mondta a könnyeivel küszködve Előd.

Álom luxuskivitel nélkül - olcsó házikó a tengerparton http://www.life.hu/news/20150427-alomhaz-luxuskivitel-nelkul-az-egyesult-kiralysagban-a-tengerparton-potom-osszegert-arulnak-egy.htmlÁlmodoztál már róla, hogy potom összegért hozzájuss egy tengerparti házikóhoz? Most itt a lehetőség!News--A világ leghosszabb légi sétaútját nyitották meg Kínábanhttp://www.life.hu/news/20150427-a-vilag-leghosszabb-legi-setautjat-nyitottak-meg-kinaban-egy-sziklaszirt-folott.htmlA Kínaiak lenyűgöző sétautat építettek a levegőbe, a sziklák közé. Figyelem, tériszonyosoknak nem ajánlott!News--Alec Baldwin rendes gazdi – eltakarít a kutyusa utánhttp://www.life.hu/news/20150427-alec-baldwin-vilaghiru-szinesz-igazi-rendes-gazdi-eltakarit-kutyusa-utan-a-piszkot.htmlPéldamutatóan szedi a kutyapiszkot a világhírű színész. Sokan tanulhatnának tőle, így talán Budapest belvárosa sem nézne ki úgy, mint egy kutya toalett.News--Gyászol Letícia: Így emlékezett az áldozatokra a spanyol királynéhttp://www.life.hu/news/20150428-leticia-spanyol-kiralyne-gyaszszertartason-emlekezett-meg-a-germanwings-legi-katasztrofa-spanyol.htmlFeketét öltött Letícia spanyol királyné, így emlékezett meg a Germanwings légikatasztrófa spanyol áldozataira.News--95 éves korában elhunyt Jayne Meadows Cotterhttp://www.life.hu/news/20150428-jayne-meadows-cotter-szineszno-es-musorvezeto-meghalt.htmlKaliforniai otthonában érte a halál Jayne Meadows Cottert, a legendás tévésztár, Steve Allen özvegyét.News--Motoros balesetben elhunyt a tűzoltó ezredeshttp://www.life.hu/news/20150426-nemeth-tamas-tuzolto-ezredes-elhunyt.htmlKözlekedési balesetben elhunyt Németh Tamás tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.