Furcsa építmény – mintha meseországban járnál

Forrás: NORTHFOTO -
lépcsőház ház Kína építmény színes látványosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc kicsi színes szoba, külön, mégis együtt, na, ez egy igazán nyakatekert házikó Kínában.

Az építményben kilenc házikó található, amelyiknek mindegyike egy külön szoba funkcióját látja el. A házikókat egy lépcsőház köré erősítették, és ezért furcsa látványt nyújtanak. A turisták imádják a látványosságot, amelyet sokan elfogadnának, hiszen így külön mégis együtt élhetnének családtagjaikkal.

Forrás: NORTHFOTO

Álom luxuskivitel nélkül - olcsó házikó a tengerparton

A Life.hu cikkében megnézheted, a tengerparti mini házat amelyet 230.000 fontért áruljnak és bár víz és áram sincs benne, mivel a tengerparton mindig meleg van és süt a nap, ezen a kis szépséghibán felül lehet kerekedni.
Letartóztatták a The Walking Dead sztárjáthttp://www.life.hu/news/20150505-letartoztattak-seth-gilliam-szineszt-gyorshajtas-es-drogbirtoklas-vadjaval.htmlGyorshajtás, ittas vezetés és drogbirtoklás vádjával tartóztatták le Seth Gilliamet, a nagysikerű sorozat egyik szereplőjét.News--Facebookon jósolta meg az újszülött hercegnő nevét az alattvalóhttp://www.life.hu/news/20150505-facebookon-josolta-meg-az-ujszulott-hercegno-nevet-az-alattvalo.htmlKelly Cragg, a fiatal brit nő több mint 24 órával a hivatalos bejelentés előtt jósolta meg facebook oldalán a várva várt hercegnő nevét. A lány és barátai legnagyobb meglepetésére el is találta.News--Edzőteremben vesztette életét a Facebook ügyvezetőjének férje - Vérbe fagyva találták meg http://www.life.hu/news/20150505-david-goldberg-a-facebook-ugyvezetojenek-ferje-tragikus-hirtelenseggel-vesztette-eletet.htmlVérbe fagyva találták meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt David Goldberget. A Facebook ügyvezetőjének, Sheryl Sandbergnek a férje családi nyaraláson vesztette életét. Marck Zuckerberg is megemlékezett róla.NewsÍgy fog kinézni a királyi bébi? Elkészült Charlotte hercegnő jövőbeli portréjahttp://www.life.hu/news/20150505-igy-fog-kinezni-a-kis-charlotte-hercegno-egy-torvenyszeki-grafikus-szerint.htmlEgy amerikai törvényszéki grafikus még azelőtt elkészítette Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének arcképét, mielőtt még megszülethetett volna. Mutatjuk.NewsAFPMár most milliókat ér Charlotte hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150505-charlotte-hercegno-mar-most-milliokat-hozhat-a-brit-gazdasagnak.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta, igazi gazdasági fellendülést hozhat az Egyesült Királyságnak.News--Megemlékeztek a 8 éve eltűnt Madeleine McCannrőlhttp://www.life.hu/news/20150504-madeleine-mccann-eltunt-kislanyrol-emlekeztek-szulofalujaban-eltunesenek-evfordulojan.htmlSzülőfalujában emlékeztek meg a brit kislányról, aki a mai napig tisztázatlan körülmények között tűnt el egy családi nyaralás során 2007. május 3-án.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.