Edzőteremben vesztette életét a Facebook ügyvezetőjének férje - Vérbe fagyva találták meg

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
halál edzőterem Sheryl Sandberg Facebook futópad Mexikó Mark Zuckerberg
Vérbe fagyva találták meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt David Goldberget. A Facebook ügyvezetőjének, Sheryl Sandbergnek a férje családi nyaraláson vesztette életét. Marck Zuckerberg is megemlékezett róla.

Ahogy a Life.hu már beszámolt róla, életét vesztette a világ egyik legbefolyásosabb nőjének a férje. Ma megerősítették a részleteket, miszerint a 47 éves Goldberg pénteken balesetet szenvedett egy mexikói edzőteremben – adta hírül az Origo. A férfi és családja a mexikói Punta Mita városban nyaraltak. Miután a férfi hosszú idő után sem tért vissza az edzőteremből, a család keresni kezdte. Végül a futópad mellett találták meg vérbe fagyva. A férfi leeshetett a futópadról, aminek következtében súlyos feji sérüléseket szenvedett, és rengeteg vért veszített. Életét már nem tudták megmenteni

Forrás: AFP/Kevork Djansezian


Goldberg egyébként a SurveyMonkey nevű online kérdőívkészítő oldal vezetője volt. Mark Zuckerberg Facebook-oldalán emlékezett meg róla. "David Goldberg egy csodálatos ember volt, örülök, hogy ismerhettem" – írta bejegyzésében a Facebook-vezér.

Meghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingothttp://www.life.hu/news/20150505-meghalt-ryan-mchenry-aki-muzlis-mem-videokat-gyartott-ryan-goslinrol.htmlRyan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban.News--Meghalt a Star Trek színésznőjehttp://www.life.hu/news/20150504-grace-lee-whitney-a-star-trek-szinesznoje-85-eves-koraban-elhunyt.htmlGrace Lee Whitney, aki Kirk kapitány asszisztensét játszotta az eredeti Star Trek sorozatban, 85 éves korában elhunyt.NewsOrigoEgy hétig volt összedőlt háza romjai alatt a 101 éves férfi – Túlélte!http://www.life.hu/news/20150505-egy-hetig-volt-a-nepali-foldrenges-kovetkezteben-osszedolt-haza-romjai-alatt-a-101-eves-ferfi-es.htmlFunchu Tamang kathmandui otthona is összedőlt az április 25-i nepáli földrengés következtében. A 101 éves férfit 7 nap után mentették ki háza romjai alól.News--Frontérzékenyek, vigyázzatok! Megbolondít minket az időjáráshttp://www.life.hu/news/20150505-megviseli-a-valtozekony-majusi-idojaras-a-fronterzekenyeket.html Akár 30 fok is lehet kedden az ország egyes tájain. A melegfrontot a hét második felében hideg váltja. News--Megemlékeztek a 8 éve eltűnt Madeleine McCannrőlhttp://www.life.hu/news/20150504-madeleine-mccann-eltunt-kislanyrol-emlekeztek-szulofalujaban-eltunesenek-evfordulojan.htmlSzülőfalujában emlékeztek meg a brit kislányról, aki a mai napig tisztázatlan körülmények között tűnt el egy családi nyaralás során 2007. május 3-án.NewsOrigoElhunyt az Excalibur film Artúr királyahttp://www.life.hu/news/20150504-nigel-terry-az-excalibur-cimu-film-artur-kiralya-elhunyt.htmlGyászol a filmszakma! Nigel Terry, az Excalibur című kultuszfilm Artúr királya. A 69 éves brit színéssszel tűdőtágulat végzett néhány hónappal hetvenedik születésnapja előtt. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.