találmány Tablebook magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négy fiatalból álló csapat remek alkalmazást fejlesztett ki, ami nagyban megkönnyíti az étterembe készülők életét. Elkészült a Tablebook.

A valós idejű online asztalfoglalási rendszerrel, a Tablebook applikációval néhány másodperc alatt foglalhatunk asztalt éttermekben. Sokkal egyszerűbb, mintha telefonon, e-mailben kellene elérni az éttermeket. Biztosan nem veszik el a foglalás, és azt is rögtön láthatjuk, van-e még hely ott, ahova menni szeretnénk.

Vigyázat! Gyilkos vírus érkezik!http://www.life.hu/news/20150507-nagyon-durva-virust-fejlesztettek-ki-amely-teljesen-tonkreteszi-szamitogepet.htmlPusztító vírust sikerült kifejleszteniük a vírusíróknak. A kártevő öngyilkos merényletet indít a számítógép ellen, ha észreveszi hogy kutatnak utána. NewsOrlando Bloomnak azt jósolták az orvosok, hogy többet nem fog tudni járnihttp://www.life.hu/news/20150506-orlando-bloom-szinesznek-azt-josoltak-az-orvosok-hogy-tobbet-nem-fog-tudni-jarni.htmlA színész 21 éves korában három emeletnyi magasságból zuhant le egy tetőről. Az orvosok akkor azt mondták: nagy eséllyel nem fog tudni járni többet.News--Anna Wintour tartotta rettegésben Kim Kardashiant, ezért nem szelfizetthttp://www.life.hu/news/20150506-kim-kardashian-anna-wintour-miatt-nem-szelfizett-a-2015-os-met-galan.htmlA valóságshow-sztár nem mert ellent mondani a Vogue rettegett főszerkesztője kérésének, amely szerint a Met-gálán tilos az önfotózás és a közösségi média használatának bármilyen formája.News--Ferenc pápa is bevállalta! Így szelfizik az egyházfőhttp://www.life.hu/news/20150506-ferenc-papa-szeflizett-az-isernia-egyhazmegye-egyik-zarandokaval.htmlMég egy ok, amiért imádhatjuk a katolikus egyház fejét! Nézd meg, hogyan szelfizett Ferenc pápa.News--Döbbenetes! Megölte, majd kukába dobta a prosti testéthttp://www.life.hu/news/20150506-megolte-majd-kukaba-rejtette-a-prostitualt-testet-a-gyilkos.htmlKliense végezhetett azzal a 26 éves román prostituálttal, akinek testét szemetesszsákba bugyolálva találták meg Birmingham közelében.NewsThinkstockIlyen feladatokat kaptak töriből az érettségizőkhttp://www.life.hu/news/20150506-tortenelem-erettsegi-feladatok-2015.htmlA török hódítások koráról, az osztrák-magyar kiegyezésről és a jelenkori népességrobbanásról is meg kellett oldaniuk feladatokat az érettségizőknek történelemből.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.