Harry herceg eszkimó puszikat osztogatott Új-Zélandon! Mi pedig imádjuk érte!

Forrás: AFP/Marty Melville -
szokás kultúra Új-Zéland katona Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg jó ideje Ausztráliában tölti napjait katonaként. Ezúttal azonban Új-Zélandra is kiruccant, ahol az ottani kulturális szokásokba avatták be a herceget.

A britek kedvence, akinek transzparensen kérték meg a kezét, már másfél hónapja ausztráliai kiküldetését teljesíti. Néhány napot most Új-Zélandon tölt, ahol rengeteg hivatalos programon vesz részt.

Forrás: AFP/Marty Melville

A herceg autentikus öltözetet kapott ajándékba, és találkozott a Whanganui folyó mentén élő őslakosokkal is, akiket természetesen az ottani szokásoknak megfelelően köszöntött. A híresség a waka nevű maori kenut is kipróbálhatta, amit később „rendkívüli kiváltságnak” nevezett.

Harry mindenkit a helyi szokások szerint üdvözölt. Mi nagyon imádjuk ezért a viselkedéséért: bárhova megy, mindig nyitott, érdeklődő és barátságos!

Forrás: AFP/Marty Melville

Családra vágyik Harry herceg

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a brit királyi család fekete báránya egy nemrég adott interjúban elárulta, mennyire szeretne már megállapodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.