Földrengés áldozatait látogatta meg Beyoncé

halál földrengés kritikus Beyoncé áldozat Haiti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé humanitárius küldetésen volt a United Nations nevű szervezettel, amellyel a földrengés áldozatait látogatták meg.

A 2010-es haiti földrengés a Richter-skála szerinti 7,0 erősségű, pusztító katasztrófa volt. A rengések 3 millió embert érintettek, a halálos áldozatok száma elérte a 170 ezret, ráadásul kolerajárvány is kitört a területen.

Forrás: AFP

A földrengés után az amerikai MTV zenei csatorna szervezett egy kétórás műsort, melynek során a zenei élet, a filmművészet, a sport és a politikai élet közel 130 kiemelkedő egyénisége vett részt, és több mint 60 millió dollárt gyűjtöttek össze.

Forrás: Instagram/ Beyoncé

A helyzet még mindig nem rendeződött a földrengés sújtotta területeken. Beyoncé a napokban találkozott az áldozatokkal, és a segítőikkel is, és Instagramon közzétett fotóival hívta fel a figyelmet a kritikus helyzetre.

Forrás: Instagram/ Beyoncé

Forrás: Instagram/ Beyoncé

Forrás: Instagram/ Beyoncé

A nepáli földrengés egy magyar hegymászó szemével

Csombordi Tibor Mécs László csapatával járt Nepálban, ahol az Island Peak csúcsát próbálták meghódítani. Ők már túl voltak a mászáson, amikor Katmanduban megmozdult a lábuk alatt a föld. Olvasd el hihetetlen élményeiket a földrengésről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.