"Meghalt Schumacher" - Ízléstelen pletyka terjed az F1-es pilótáról

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Schumacher Michael Schumacher Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akiknek semmi sem szent! Újabb ízléstelen pletyka kapott szárnyra az interneten a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban, akiről most azt terjesztik, hogy elhunyt. 

A pletyka szerint Michael Schumacher menedzsere közölte a szomorú hírt, hogy távozott az élők sorából minden idők legnagyobb Fomra 1-es pilótája. Holott Schumacher menedzsere körülbelül egy hete tájékoztatta arról a rajongókat, hogy az F1-es pilóta állapota egyre javul.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet. A tragédia után több életmentő agyműtéten esett át, jelenleg glandi otthonában kezelik, ahol felesége, Corinna egy kisebb kórházat rendezett be a svájci birtokukon.

Corinna Schumacher már nem bízik férje gyógyulásában?http://www.life.hu/news/20150511-michael-schumacher-felesege-corinna-eladja-a-csaladi-ingatlanokat-hogy-fizetni-tudja-ferje-apolasat.htmlHatalmas vagyonokat költ a Schumacher család az egykori F1-es pilóta ápolására. Mivel úgy hírlik, Michael Schumacher sosem fog teljesen felépülni, felesége, Corinna elkezdte felszámolni a család ingatlanjait, hogy finanszírozni tudja férje rehabilitációját. News--Kiderült, miért nem lehet semmit tudni Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20150423-corinna-schumacher-titoktartasi-szerzodest-kotott-az-orvosokkal.htmlMichael Schumacher felesége, Corinna Schumacher titoktartási szerződést kötött a férjét kezelő orvosokkal.News--Milliókat költenek Schumacher gyógykezelésérehttp://www.life.hu/drlife/20150216-michael-schumacher-gyogykezelesere-milliokat-kolt-csaladja.htmlLassan javul a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapota, akit a nap 24 órájában egy 15 főből álló orvosi csapat felügyel.Dr. Life--Megvillantotta csodás lábait Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150515-megvillantotta-csodas-labait-eros-antonia.htmlKét gyermekes anyukaként leginkább farmert és kényelmes tornacipőt visel a hétköznapokon Erős Antónia, akit végre szuper miniszoknyában is láthattunk. Alapítványa 10. évfordulója alkalmából megvillantotta csodás lábait!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huJennifer Lopez újra átlátszó ruhában villantotthttp://www.life.hu/trend/20150518-jennifer-lopez-enekesno-ujra-atlatszo-ruhaban-mutatta-meg-idomait.htmlJLo, úgy látszik, kizárólag olyan ruhában érzi jól magát a vörös szőnyegen, amiben kirakhatja a cicijét, vagy a popsiját, vagy a hasát, vagy mindent egyszerre. Ezúttal sem cáfolt rá erre a mániájára.Trend--A kokainozó kajakosok beismerték, hogy hibáztakhttp://www.life.hu/news/20150515-dombvari-bence-es-csipes-tamara.htmlHosszú hallgatás után végre megszólaltak a drogbotrányba keveredett kajakosok. Dombvári Bence vb-ezüstérmes és Csipes Tamara ötszörös világbajnok kajakos egy interjúban meséltek arról, hogyan élik meg ők a történteket.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.