Hihetetlen találmány- A jövő kerekesszékének a lépcső sem akadály

találmány kerekesszék akadály lépcső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első blikkre úgy néz ki, mint átlagos kerekesszék. Akkor következik az igazi mutatvány, ha lépcső kerül az útjába!

A széket egy diákprojekt keretében tervezték, jelenleg a Svájci Szövetségi Technológiai Intézet, és a Zürichi Művészeti Egyetem villamosmérnök és ipari formatervező hallgatói dolgoznak rajta.

Forrás: Youtube

A Gizmodo információi szerint a jcsapat a 2016-os Cybathlon-ra, a robotikus segédeszközöket használó mozgáskorlátozottak versenyére szeretne elkészülni a nem mindennapi kerekesszékkel.

Meghalt a legendás színésznőhttp://www.life.hu/news/20150613-monica-lewis-meghalt-93-evesen.htmlMonica Lewist kaliforniai otthonában érte a halál.News--Súlyos autóbaleset: egymásnak ütközött a motoros és az autós, ketten is meghaltak!http://www.life.hu/news/20150613-sulyos-autobaleset-ketten-az-eletuket-vesztettek.htmlKetten meghaltak, ketten megsérültek a 65-ös úton, a Tolna megyei Hőgyésznél, amikor motorkerékpár és személygépkocsi ütközött össze - közölte honlapján a rendőrség. NewsThinkstockEmbert ölt egy elszabadult cirkuszi elefánthttp://www.life.hu/news/20150613-embert-olt-egy-elszabadult-cirkuszi-elefant.htmlHalálos sebeket ejtett egy férfin Németországban egy elszabadult és megvadult cirkuszi elefánt szombaton - közölte a helyi rendőrség.News--Katalin hercegné visszatér! Újra nyilvánosság elé léphttp://www.life.hu/news/20150613-katalin-hercegne-szulese-utan-eloszor-ujra-nyilvanossag-ele-lep.htmlA kis Sarolta hercegnő születése óta szombaton láthatjuk majd először nyilvánosan szerepelni Katalin hercegnét.News--Másodfokú figyelmeztetés: tovább fokozódik a kánikula!http://www.life.hu/news/20150612-masodfoku-figyelmeztetes-tovabb-fokozodik-a-kanikula.htmlMásodfokú figyelmeztetést adott ki a tartós hőség miatt pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat Budapestre és tizenöt megyére. Azt írták: a hőség hétvégén tovább fokozódik. A meleg miatt a rendőrség is felhívta a figyelmet a veszélyekre, az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) a klímaberendezések megfelelő használatának fontosságát hangsúlyozta.News--Nyilvános lett a CIA akta: tudomásuk volt a 2001. szeptember 11-i terrortámadások tevérőlhttp://www.life.hu/news/20150613-nyilvanos-lett-a-cia-akta-tudomasuk-volt-a-2001-szeptember-11-i-terrortamadasok-teverol.htmlAz amerikai Központi Hírszerző Ügynökség, azaz a CIA nyilvánosságra hozta azt a vizsgálati jelentését, amely a 2001. szeptember 11-i terrortámadások előtt elkövetett saját mulasztásairól szól.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.