Így vágott vissza 2 lány az őket molesztáló férfiaknak

verekedés videó lány visszavágás molesztálás testvérpár bántalmazás India busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot bejárta Pooja és Aarti Kumar videója, amelyen 3 férfit hagytak helyben alaposan, miután azok molesztálták őket a buszon.

Az internet új hőseiként emlegetik Pooja és Aarti Kumart. A 19 és 22 éves testvérpár egy buszon utazva keveredett balhéba 3 egyetemistával az Új-Delhitől 40 kilométerre lévő Rohtak városában. Íme, a videó:

A múlt pénteken készült felvétel szerint Pooja és Aarti alaposan helyben hagyják őket, miután állításuk szerint a csapat csókokat dobált nekik, megjegyzéseket tett rájuk és molesztálta őket. „Felszálltunk a buszra, és ez a fiú elkezdett ugratni minket azzal, hogy megadja nekünk a telefonszámát. Amikor mi tiltakozni kezdtünk, odahívta a barátaid, és obszcén dolgokat kezdtek mutogatni. Odamentem hozzá, és arra kértem őket, fejezzék be.

A Zee News információi szerint a 3 férfit letartóztatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.