Egy egész emeletet bérel a budapesti luxushotelben Robbie Williams

Forrás: AFP -
Robbie Williams luxushotel Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Sziget egyik legnagyobb sztárja, Robbie Williams megérkezett Magyarországra, és beköltözött a budapesti luxushotelbe – egy egész emeletre.

Vasárnap reggel érkezett hazánkba Robbie Williams. A Blikk információi szerint a sztár reggel hét óra óta van Magyarországon, és a rajongóknak esélyt sem ad a találkozásra, de még arra sem, hogy láthassák. A Four Seasons Gresham Palace Hotelbe érkezve nem is szállt ki a főbejáratnál, hanem egyből a mélygarázsba vitette magát.

Forrás: AFP

Robbie a 179 szobás luxusszállodában egy egész emeletet bérelt ki magának, és természetesen testőrök is vigyáznak rá. A stáb néhány tagja tegnap körbejárta a Szigetet, az énekes azonban, aki ma este lép fel a fesztiválon, a hotelben maradt.

Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigeten

Különleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.