Gyász! Elhunyt a Batman-sorozat sztárja, Yvonne Craig

Forrás: fameimages.com -
halál Yvonee Craig sorozat gyász tragédia Star Trek Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetvennyolc éves korában elhunyt Yvonne Craig, aki a hatvanas évek Batman-tévésorozatában lett népszerű Batgirl szerepében, és Elvis Presley oldalán is feltűnt a filmvásznon.

A hosszú ideje mellrákban szenvedő Craig otthonában, családja körében halt meg hétfőn a Los Angeles melletti Pacific Palisadesban.

A színésznő a Star Trek-tévésorozat harmadik évadában is szerepelt 1969-ben, ő játszotta az Orionról származó zöld lányt, Marthát, aki meg akarta ölni Kirk kapitányt. De feltűnt Az U.N.C.L.E. embere című szériában, továbbá a hatvanas évek elején készült A világvásáron történt és az Unokatestvéri csókok című Elvis Presley-filmben.

Forrás: fameimages.com

Craig 2000-ben megjelent From Ballet to the Batcave and Beyond című memoárjában balett-táncosi pályakezdésétől első színészi próbálkozásain át mesélt pályájáról.

Riasztás: Budapestet újabb brutális vihar támadja meghttp://www.life.hu/news/20150819-riasztast-adott-ki-az-orszagos-meterologiai-intezet-budapestet-ujabb-brutalis-vihar-tamadja-meg.htmlMa reggel fél 8-kor elsőfokú riasztást adtak ki a várható esők és zivatarok miatt a Budapesttől északra, északkeletre található területekre. NewsKiderült: ostoba emberrablók ölték meg az eltűnt fiatal német lánythttp://www.life.hu/news/20150819-kiderult-ostoba-emberrablok-oltek-meg-az-eltunt-elrabolt-fiatal-nemet-lanyt.htmlNémetországban elrabolták, és meggyilkolták egy gazdag vállalkozó 17 éves lányát, Annelit, és a két feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte az MTI. NewsOrigoSzexrabszolgaként tartottak fogva egy fiatal lányt - nyakörvet kapott, kínozták és interneten árultákhttp://www.life.hu/news/20150819-szexrabszolgakent-tartottak-fogva-egy-fiatal-lanyt-nyakorvet-kapott-kinoztak-es-interneten-arultak.htmlGarázsukban tartott fogva egy fiatal férfi és egy nő egy elrabolt húszéves lányt. News--Készülj: zápor, zivatar és erős széllökések várhatók augusztus 20-ánhttp://www.life.hu/news/20150819-keszulj-zapor-zivatar-es-eros-szellokesek-varhatok-augusztus-20-an-az-idokep-elorejelzese-szerint.htmlKi ne emlékezne arra a bizonyos 2006-os augusztus 20-ai tűzijátékra, illetve az akkor hirtelen jött óriási viharra? Azóta mindenki nagyítóval figyeli az időjárási előrejelzéseket erre a napra. Mi most eláruljuk, milyen időre számíthatunk a fővárosban. NewsThinkstockDöbbenetes fotókon a vihar utáni Budapesthttp://www.life.hu/news/20150817-dobbenetes-fotokon-a-vihar-utani-budapest-elhagyott-eltort-esernyok.htmlOrszágszerte számos helyen okozott károkat a vasárnap érkezett vihar. Több helyen, köztük a fővárosban jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. De a viharnak áldozatai is voltak. Mutajuk őket. NewsOrigoLelketlen albínókutya: íme, a 2017-es vizes vb kabalapulija http://www.life.hu/news/20150812-lelketlen-albinokutyanak-titulalta-a-sportsgrid-a-2017-vizes-vb-kabalapulijat-ami-hatalmas.htmlÚgy tűnik, hogy lassan az egész világ a 2017-es vizes vb kabalapuliján röhög. Mutatjuk, miért.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.