Budapesten járt a Da-Vinci kód szerzője, Dan Brown

Forrás: AFP/Michal Cizek -
szelfi Operaház Magyarország Da-Vinci kód Dan Brown
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű amerikai regényíró Budapest egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága, az Operaház elől csekkolt be a hétvégén.  

A Da-Vinci kód szerzője hazákban tartózkodott a hétvégén, amit természetesen meg is örökített. Az 51 éves művészettörténész egy Operáról készült képet töltött fel a saját rajongói oldalára. A fotó mellé azt írta, hogy szerinte ez Európa egyik legszebb épülete, és ilyen építészeti csodát csak Párizsban és Milánóban látott.

Dan Brown az Andrássy úton található Operaház előtt Forrás: Facebook/Dan Brown

Brown legutóbb júniusban jelent meg a magyar nyilvánosság előtt, amikor átvette a magyar olvasók szavazatai alapján tavaly neki ítélt Aranykönyv díjat, melyet Inferno című, nagysikerű könyvével nyert el - írja az Origo.

Dan Brown Forrás: AFP/Michal Cizek

Halálba zuhant a 21 éves színész, aki történelmet írt alakításávalhttp://www.life.hu/news/20150831-kyle-jean-baptiste-szinesz-21-evesen-halt-meg-a-nyomorultakban-tortenelmi-alakitasa-volt.htmlKyle Jean-Baptiste tragikus körülmények között vesztette életét nem sokkal azután, hogy a címlapokon szerepelt, amiért kétszeresen is történelmet írt a színházi világban.News--Gyászhír! Elhunyt az Ébredések írójahttp://www.life.hu/news/20150830-elhunyt-oliver-sacks-neves-brit-neurologus-iro-aki-orvosi-esettorteneteivel-valt-vilaghiruve.htmlOliver Sacks februárban jelentette be, hogy gyógyíthatatlan, daganatos betegségben szenved.News--Ezt látni kell! 100.000 lufi árasztotta el a londoni Covent Gardenthttp://www.life.hu/news/20150830-100-000-lufi-arasztotta-el-a-londoni-covent-gardent.htmlA napokban egészen átalakult a 19. századi épület. A piacot lufik lepték el, de nem is akármennyi!News--Négy emeletet zuhant Szacsvay László feleségehttp://www.life.hu/news/20150830-szacsvay-laszlo-szinesz-felesege-negy-emeletet-zuhant.htmlEgyelőre tisztázatlan körülmények között kizuhant az ablakon a színész felesége.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoSzörnyű tragédia: felakasztotta magát a 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150828-szornyu-tragedia-felakasztotta-magat-a-12-eves-kislany-nem-tudta-feldolgozni-edesanyja-halalat.htmlSokkoló hír járta ma be a világsajtót: egy 12 éves kislány nem tudta feldolgozni édesanyja halálát. Úgy gondolta, az az egyetlen megoldás, ha követi őt a halálba.NewsOrigoGyakrabban és többet késünk, mióta van okostelefonunkhttp://www.life.hu/news/20150828-gyakrabban-es-tobbet-kesunk-miota-van-okostelefonunk.htmlA technológia segít minket abban, hogy többet késsünk, mint valaha. Mióta ugyanis okostelefonunk van, bárhonnan szóban és írásban is értesíthetjük ismerőseinket, hogy késni fogunk. Az emberek fele örömmel hazudik arról is, hogy éppen mi akadályozza meg őt abban, hogy időben célba érjen – derül ki egy friss brit kutatásból.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.