Betörtek Dan Bilzerian pókerjátékos luxusvillájába

játékos betörés luxusvilla rendőrség Dan Bilzerian multimilliomos póker riasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a félmeztelen nőiről, méregdrága autóiról és fegyvereiről posztoló Instagram-királyt New Yorkba szólította kötelessége, addig a betörők célba vették a milliomos pókerjátékos Los Angeles-i otthonát.

Betörtek és kirabolták Dan Bilzerian pókerjátékos otthonát - közölte a People magazinnal maga a multimilliomos Instagram-király, aki előszeretettel teszi közzé fényűző életmódjának részleteit képmegosztó oldalán.

Forrás: Facebook/Dan Bilzerian

A pókerjátékos szerint, akivel annak idején Zimány Lindát is hírbe hozták, a betörők valamennyire ismerhették Los Angeles-i otthonának elrendezését, és fekete festékszóróval hatástalanná tették a házát felügyelő biztonsági kamerákat, a ház kameráit pedig összetörték.

Elképesztő! 24 éves diákját vette el a 84 éves színészhttp://www.life.hu/news/20150911-ivan-krasko-84-eves-szovjet-szinesz-elvette-24-eves-diakjat.htmlA 84 éves Ivan Krasko, aki rengeteg szovjet tévésorozatban játszott, elvette 24 éves szerelmét, Natalya Shevelt.News--Zimány Linda megszólalt: "Nem hancúrozok a pókermilliomossal, más magánéleti vonalon vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150508-zimany-linda-megszolalt-allitja-nincs-semmi-kozte-es-a-pokermillimos-dan-bilzerian-kozott.htmlNagy port kavart az elmúlt napokban a fotó, amelyen Zimány Linda - több lány társaságában Dan Bilzerian társaságában pózol. Még az a kérdés is felmerült, vajon a magyar modellt láthatjuk-e a képen. TV + Sztárok--Hoppá! Felnőttfilmes lett Kefir egykori szerelmehttp://www.life.hu/news/20150911-felnottfilmes-lett-kefir-egykori-szerelme.htmlA V-Tech frontembere, aki Zimány Linda kedvese is volt korábban, Hajdú Péternek árulta el, egykori miskolci barátnője milyen szakmát választott.NewsOrigoTe is rettegsz a nyaralás alatt? Így előzd meg, hogy otthonod betörők célpontjává váljon!http://www.life.hu/otthon/20150810-igy-keszitsd-fel-az-otthonodat-a-betores-ellen-a-nyaralas-idejere.htmlItt az augusztus, végre elérkezett a várva várt nyaralásod ideje. Annak érdekében, hogy valóban felhőtlenül teljen a vakációd, és ne azon kelljen aggódnod, vajon biztonságban van-e az otthonod, az alábbiakban összeszedtünk néhány jó tanácsot, amelyeket indulás előtt mindenképpen érdemes megfontolnod.OtthonThinkstockMerényletet tervezett egy férfi - Elfogták a 9/11-es megemlékezés előtthttp://www.life.hu/news/20150911-merenyletet-tervezett-egy-ferfi-9-11re.htmlAz FBI letartóztatott és őrizetbe vett egy 20 éves férfit, aki robbantásos merényletet tervezett a szeptember 11-i terrortámadás megemlékező ünnepségén, Kansas Cityben.NewsThinkstockMegválnak Schumacher egykori használati tárgyaitólhttp://www.life.hu/news/20150911-michael-schumacher-forma1es-pilota-futamgyoztes-ferrarijat-elarverezik.htmlEladásra kínálják a 178-as számú 1997-es Ferrarit, amellyel még abban a szezonban Michael Schumacher megnyerte a Japán Nagydíjat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.