Pár napra visszatér a kánikula: Az átlagosnál jobb idő lesz hétvégéig

napsütés időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember közepén még pár napra visszatér a kánikula, akár 33-34 Celsius-fok is lehet Magyarországon - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden délután.

Azt írták, hogy délnyugat felől igen meleg levegő érkezik az ország fölé. A legmagasabb hőmérséklet csütörtökön országszerte, pénteken az Alföldön, illetve szombaton még a Tiszántúlon várhatóan 30-34 fok körül alakul.

Forrás: Thinkstock

A meteorológiai szolgálat honlapján kitért arra is, nem csak az átlagosnál melegebb, de a szárazabb időjárás is folytatódik. Csak az északi országrészben alakulhat ki futó zápor, esetleg zivatar, a szárazságot viszont még ez sem mérsékli.

A hétvégén viszont egy úgynevezett hullámzó frontzóna nyugatról kelet felé araszolva egyre nagyobb teret nyer,

így vasárnapra a keleti országrészben is visszaesik a hőmérséklet.

Gyászhír! Elhunyt az X-akták és a Lost 53 éves Emmy-díjasahttp://www.life.hu/news/20150915-maciek-malish-az-emmy-dijas-hangmernok-biciklis-balesetben-elhunyt-53-eves-volt.html53 évesen elhunyt a Lost és A célszemély hangmérnöke, Maciek Malish, akit az X-akták-ban végzett munkájáért két Emmy-díjjal is jutalmaztak.News--Ekkora csokit még nem készítettek a világon – Ez aztán a nyalánkság!http://www.life.hu/news/20150915-vegtelen-hosszu-tabla-csokit-gyartottak-egy-csokoladegyarban.htmlA Belgiumban található csokoládégyárban nem mindennapi látványossággal rukkoltak elő.News--Vodkázott volna a repülőn, így visszafelé már nem engedték a géprehttp://www.life.hu/news/20150915-agresszivnak-veltek-igy-nem-szallhatott-fel-a-repulore-az-ovono.htmlXanthia Morrison a Jet2 légitársaság gépén szeretett volna Glasgow-ba repülni Krétáról, ahol egy barátja esküvőjén vett részt. A gépre azonban nem jutott fel, mert állítólag agresszívan viselkedett az előző járaton. NewsOrigoMenő szelfit akart, de 200 métert zuhant a mélybe http://www.life.hu/news/20150915-szelfizni-akart-a-szikla-peremerol-de-a-melye-zuhant.htmlTeljesen mindegy hol, kivel, vagy mivel, csak szelfi legyen! Fontos szempont viszont, hogy a kép ütős legyen, hiszen csak akkor kapunk rá sok lájkot. Azonban van olyan eset, amikor rosszul sül el a fotózkodás. NewsThinkstockGyurta Gergely külföldön folytatjahttp://www.life.hu/news/20150915-gyurta-gergely-kulfoldon-folytatja.htmlÚjabb motivációra és új környezetre van szüksége Gyurta Dániel öccsének, Gyurta Gergelynek. Így Franciaországban folytatja az úszást.NewsMTITarr Béla kitagadta a szakmából a menekülteket rugdosó operatőrthttp://www.life.hu/news/20150915-tarr-bela-kitagadta-a-menekulteket-rugdoso-operatort-laszlo-petrat-a-szakmabol.htmlTarr Béla szerint nincs bocsánat a menekülteket megrúgó operatőr, László Petra tettére. A Magyar Filmművészek Szövetségének elnöke közleményt adott ki az ügyben és kitagadta a szakmából az operatőrt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.