Micsoda fordulat! Cristiano Ronaldót kísérte pályára az elgáncsolt szír menekült kisfia

Forrás: Youtube -
elgáncsol Cristiano Ronaldo menekültek Szíria Real Madrid Szíriai menekültek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, végül minden jóra fordul a Röszkénél elgáncsolt szír kisfiú családjában, akik Spanyolországban kedztek új életet. 

Nem sokkal azután, hogy megérkeztek új otthonukba, a Getafe csapata edzői állást ajánlott a szír kisfiú apukájának, Osama Abdel-Muhsen Alghadabnak. És a varázslat itt még nem ért véget! Az egész család a Real Madrid focicsapat vendége volt a tegnapi, Granada elleni bajnoki meccsen, az elgáncsolt kisfiút, Zaid Abdult pedig az az öröm érte, hogy ő kísérhette pályára a csapat klasszisát, Cristiano Ronaldót - írja a The Guardian. Hát nem édes?

Megszólalt, de nem kért bocsánatot a tévés, aki megrúgta a menekülteket

Az N1TV egyik munkatársa, László Petra, aki Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, óriási botrányt okozott tettével. Hosszú hallgatás után most először szólalt meg az ügyben. A Life.hu cikkét itt találod.

Verekedés volt, több lövés is eldördült vasárnap hajnalban Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150920-verekedes-volt-es-tobb-loves-is-eldordult-vasarnapra-virradora-egy-budapesti-szorakozohelynel.htmlVerekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi szórakozóhelynél, a történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság.News--Gyászol a család! Elhunyt a monacói hercegné nagymamájahttp://www.life.hu/news/20150919-elhunyt-a-monacoi-hercegne-charlene-nagymamaja-sylvia-wittstock.htmlMeghalt 94 éves korában Sylvia Wittstock, Charlene hercegné nagymamája. News--Döbbenetes! Szülei itatták halálra a tinédzserthttp://www.life.hu/news/20150918-szulei-halalra-itattak-a-tinedzsert-aki-alkoholmergezest-kapott.htmlSzavak sincsenek arra, amit a wyomingi szülők műveltek tinédzser gyerekükkel. NewsThinkstockGisele Bündchen lett az év legjobban kereső modellje (már megint)http://www.life.hu/news/20150918-gisele-bundchen-modell-lett-az-ev-legjobban-kereso-modellje-a-forbes-magazin-szerint.htmlA brazil szupermodell ismét minden kolléganőjét maga mögé utasította a csekély 44 millió dolláros vagyonával.News--Így könyörög bocsánatért egy kutyus - Kiakadt a cukiságmérő!http://www.life.hu/news/20150918-eszmeletlenul-cuki-a-bocsanatert-esedezo-kutyus.htmlTeljesen elolvadtunk annak a videónak a láttán, amit egy olasz gazdi tett közzé a Facebookon. Egy bűnbánó labradort láthatunk rajta, aki rossz fát tett a tűzre, és most bocsánatért esedezik. News--Újabb menekült gyermek holtestét mosta partra a víz http://www.life.hu/news/20150918-egy-menekult-kislany-holtestet-mosta-partra-a-viz-torokorszagban.htmlAlig tértünk magunkhoz a hároméves kisfiú, Ajlan Kurdin fotója láttán, akinek a holtestét még szeptember elején találták a dél-törökországi Bodrum tengerpartján, most újabb halott gyermeket találtak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.