Verekedés volt, több lövés is eldördült vasárnap hajnalban Budapesten

lövöldözés verekedés szórakozóhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi szórakozóhelynél, a történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség közölte, hajnali fél egykor kaptak bejelentést arról, hogy egy VII. kerületi szórakozóhely előtt verekedés, hangoskodás volt, lövéseket hallottak. Hozzátették: a rendelkezésre álló adatok szerint egy 10-15 tagú társaság tagjai szóváltásba keveredtek a szórakozóhely biztonsági embereivel, ebből alakult ki a tettleges konfliktus. A dulakodás közben egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült.

Forrás: Thinkstock

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Hivatalosan is vége a nyárnak - sok eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20150920-vasarnap-jelentos-mennyisegu-csapadek-varhato-budapesten-es-tiz-megyeben.htmlVasárnapra a jelentős mennyiségű csapadék veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki Budapestre és tíz megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat.Ugye kiélveztétek a nyarat, mert úgy fest, most már tényleg itt az ősz!NewsThinkstockMeghalt a világ egyik legsikeresebb bestsellerírója, Jackie Collinshttp://www.life.hu/news/20150920-meghalt-jackie-collins-a-vilag-egyik-legsikeresebb-bestselleriroja.htmlHetvenhét éves korában elhunyt Jackie Collins, a világ egyik legsikeresebb bestsellerírója, a lektűr nagyasszonya.News--Az elmúlt 135 évben az idei augusztus volt a legeslegforróbbhttp://www.life.hu/news/20150919-augusztusban-is-megdolt-a-globalis-melegrekord-2015-felulmulja-a-tavalyi-rekordevet.htmlAz amerikai Nemzeti Óceán- és Légköri Hivatal (NOAA) csütörtökön számolt be arról, hogy az elmúlt 135 évben, amióta az időjárási adatokat rögzítik, az idei augusztus volt a legforróbb.News--Döbbenetes! Szülei itatták halálra a tinédzserthttp://www.life.hu/news/20150918-szulei-halalra-itattak-a-tinedzsert-aki-alkoholmergezest-kapott.htmlSzavak sincsenek arra, amit a wyomingi szülők műveltek tinédzser gyerekükkel. NewsThinkstockSokkoló: egy koktél robbantotta fel a 18 éves lány gyomráthttp://www.life.hu/news/20150918-egy-18-eves-lany-gyomrat-felrobbantotta-egy-nitrogen-tartalmu-koktel-ital.htmlÉletmentő műtétet kellett végrehajtani a 18 éves Gaby Scanlonon, akinek gyomrát darabokra szaggatta a nitrogéntartalmú ital. A koktélt felszolgáló bár ennek ellenére folytathatja működését.NewsFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccGisele Bündchen lett az év legjobban kereső modellje (már megint)http://www.life.hu/news/20150918-gisele-bundchen-modell-lett-az-ev-legjobban-kereso-modellje-a-forbes-magazin-szerint.htmlA brazil szupermodell ismét minden kolléganőjét maga mögé utasította a csekély 44 millió dolláros vagyonával.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.