Hatalmas botrány Justin Bieber buliján: állítólag bedrogoztak egy modellt

Forrás: AFP/Ari Perilstein -
buli modell drog Justin Bieber kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bailey Scarlett állítása szerint egy időre felügyelet nélkül hagyta italát Justin Bieber buliján, később pedig olyan rosszul lett, hogy végül kórházba szállították. 

Szédült, homályosan látott, és zavart állapotában sírni kezdett az a modell, aki vasárnap éjjel Justin Bieber buliján vett részt, és aki szerint az italába drogot kevertek, amíg ő őrizetlenül hagyta azt. Állítólag még Justin Bieber is vigasztalni kezdte Bailey Scarlettet, aki később olyan rosszul lett, hogy rendőrt kellett hívni, majd kórházba szállítani.

Forrás: AFP/Ari Perilstein

Ott azt tanácsolták neki, hogy tegyen feljejentést, ha úgy érzi, jogos a feltételezése, ez azonban a TMZ információi szerint nem történt meg. A stúdió vezetője elmondta: a biztonsági kamerák felvételeiből tisztán látszik, hogy a lány itala egész végig nála volt, és Bailey Scarlettre valószínúleg csak pánikroham törhetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.