Véres ágy miatt bukott le a szőnyeges gyilkos

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál -
gyilkosság ágy vér Sztojka Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogta a rendőrség Sztojka Pált, aki a gyanú szerint megölte alkalmi barátnőjét, aki egy 30 éves, vélhetően gazdag nő volt.

Megölte, majd szőnyegbe csavarta és Kalocsáig vitte alkalmi barátnője holttestét egy 32 éves férfi. Valószínűleg Sztojka Pál volt az elkövetője a borzasztó szőnyeges gyilkosságnak. A férfi akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

A meggyilkolt nő augusztus közepén nem ment be dolgozni a szállodába, amelyben tulajdonosi része is volt. Külön élő férje próbálta telefonon keresni, de egy hétig nem érte el, ezért bejelentette eltűnését a rendőrségen.

A nő lakásába augusztus utolsó napján egy rokona költözött be. Mikor lefeküdt volna aludni, és lehúzta az ágyról a pokrócot, meglátott egy hatalmas vérfoltot.

Forrás: Facebook/ Sztojka Pál

A rokon értesítette a rendőrséget. A helyszínelők több vérnyomot is találtak a lakásban. A férfi kalocsai címéhez a meggyilkolt nő kapcsolatrendszere alapján jutottak el, ott pedig a rendőrkutyák találtak rá az áldozat holttestére, a kertben elásva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.