Elküldték haldokló kedvese mellől a párját - Azt állítja, a Maradj talpon! stábja visszaültette őt a közönségbe

Forrás: Thinkstock -
halál Maradj talpon! (vetélkedő) holttest Gundel Takács Gábor cukorbetegség orvos nézőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete adtunk hírt arról, hogy Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című műsorának forgatásán egy 32 éves nő életét vesztette. Most az is kiderült, hogy párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt nő vendégként foglalt helyet a nézőtér soraiban, rosszul érezte magát a forgatáson, ezért a szünetben az ügyeletes orvos segítségét kérte. A kedvese, Boda Sándor ott ült vele a nézőtéren, de nem kapott engedélyt arra, hogy a szünet után a barátnője mellett maradjon, vissza kellett ülnie a nézőtérre – írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt! Kinga 1-es típusú cukorbeteg volt, és a forgatás alatt kifogyott az inzulinadagolója. Kimentünk az orvoshoz, ahol megmérték a vérnyomását, nagyon alacsony volt, a cukra akkor már 20-ra kúszott fel. Mentőt hívtak, de én nem várhattam meg vele, ugyanis visszaültettek a közönség soraiba. Ez érthetetlen volt számomra. Aztán egyszer csak szóltak, hogy menjek ki, mert Kinga meghalt” – panaszolta a lapnak Sándor

A férfi arról sem kapott tájékoztatást a stábtól, hogy hova szállították a lányt, végül maga indult útnak, hogy megkeresse valamelyik kórházban a szerelme holttestét. „Sikerült kiderítenem, hogy az újpesti kórházba szállították, de sajnos ott sem kaptam engedélyt arra, hogy elbúcsúzzam tőle. Nem vagyok a férje, pedig öt éven át éltünk együtt. Szerettünk volna Finnországba költözni. Már a lakhatási engedélyt is megkaptuk, de ebből már nem lesz semmi” – mondta lesújtva a férfi.

Az MTVA Sajtóosztály is megszólalt az ügyben

A MTVA a következő közelményt adta ki: A Blikk bulvár napilap mai „Nem engedtek ki a haldokló páromhoz" című írása több helyen is félreértésre adhat okot, melyeket ezúton szeretnénk tisztázni. Korábban közleményben számoltunk be arról a tragikus hírről, hogy a „Maradj talpon!" című műsorunk 2015. szeptember 22-i felvételének szünetében egy néző rosszul lett, és a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnálatos módon életét vesztette.

A cikkben az elhunyt hozzátartozója arra panaszkodik, hogy nem lehetett jelen az orvosi beavatkozás idején. Az Országos Mentőszolgálattól kapott tájékoztatás alapján a mentők az adott helyzetben (a beteg érdekét előtérbe helyezve) a legmegfelelőbb megoldást igyekeznek alkalmazni. Elsősorban a betegellátásra koncentrálnak, legfontosabb feladatuk és céljuk az életmentés, ilyenkor minden más szempont háttérbe szorul.

Így teljesítik a haldoklók utolsó kívánságát – Megható fotók!http://www.life.hu/news/20151005-ambulance-wish-foundation-alapitvany-haldoklok-utolso-kivansagat-teljesitik.htmlA holland mentős, Kees Veldboe, 2006-ban szállított egy haldokló beteget, aki megkérte: álljanak meg az óceánparton, hogy még egyszer, utoljára élvezhesse annak látványát. A mentős kitolta őt a partra, és megörökítette a pillanatot. News--Meghalt az internet 13 éves sztárja, Caleb Loganhttp://www.life.hu/news/20151005-caleb-logan-az-interneten-futo-sorozat-a-bratayleys-csalad-13-eves-sztarja-meghalt.htmlAz ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan 13 éves korában elhunyt. News--Milliós adósságba hajszolta gondozója Uhrin Benedek fiáthttp://www.life.hu/news/20151005-uhrin-benedek-fogyatekos-fiat-attilat-millios-adossagba-hajszoltak.htmlUhrin Benedek egyedül maradt fogyatékos fiát, Attilát állítása szerint nem hivatalos gondozója hatalmas adósságba sodorta. A férfi feljelentést is tett.NewsMTI/Nagy Lajos"A gyerekek bent sikítva sírtak” - Így tartóztatták le Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/news/20151001-galambos-lajos-letartasanak-reszleteirol-egy-szomszed-meselt.htmlA híres mulatóst szeptember 22-én vette őrizetbe a rendőrség. Lagzi Lajcsi otthonában, a boldogasszonypusztai kastélyban történt az intézkedés, aminek részleteiről egy szomszéd mesélt a Story magazinnak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKidobta a hetedik emeletről újszülött babáját egy nőhttp://www.life.hu/news/20151001-kidobta-a-hetedik-emeletrol-ujszulott-babajat-egy-no-new-yorkban.htmlOtthonában adott életet gyermekének a New York-i Jennifer Berry, aki a szülés után kidobta babáját a hetedik emeletről.News--A 25 éves Snapchat-alapító a legfiatalabb milliárdoshttp://www.life.hu/news/20151001-forbes-magazin-2015ben-is-osszeallitotta-a-leggazdagabb-amerikaiak-listajat.htmlZuckerbergnek mindössze tizenegy év kellett ahhoz, hogy bekerüljön az Egyesült Államok tíz leggazdagabb embere közé - derült ki a Forbes magazin 400-as listájából, amelynek első helyét immár huszonkettedszerre is Bill Gates szerezte meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.