Más nő nevét suttogta szex közben, majdnem belehalt

Forrás: thinkstock -
házasság szex támadás kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házaspár éppen romantikus éjszakáját töltötte együtt, amikor a férj nem a felesége keresztnevét kezdte el sóhajtozni. A nő nem tétlenkedett. 

Tíz év házasság után majdnem a férfi életébe került, hogy egy idegen nő nevét kezdte el mondogatni szex közben. A feleséget ez annyira felbőszítette, hogy egy konyhakéssel támadt a férjére, és több helyen megsebesítette. Christopher Balazi a nyakán, a mellkasán és a fején szerzett szúrt sebeket, végül sikerült elmenekülnie - írja a Daily News.

Illusztráció Forrás: thinkstock

A férfit a legközelebbi floridai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. Christopher elárulta, hogy felesége bipoláris személyiségzavarban szenved. A nőt a rendőrség hamar elfogta, és már a börtönben várja a rá váró ítéletet.

Lezárulhat a nyomozás - Bobbi Kristina Brownt nagy valószínűséggel megöltékhttp://www.life.hu/news/20151006-bobbi-kristina-brownt-megoltek-a-nyomozas-szerint.htmlEgyre több bizonyíték mutat arra, hogy Bobbi Kristina Brown nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. News--Jim Carrey gyógyszereivel adagolta túl magát a színész barátnőjehttp://www.life.hu/news/20151006-jim-carrey-gyogyszereivel-adagolta-tul-magat-a-szinesz-baratnoje-cathriona-white.htmlAhogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White, aki a legfrissebb hírek szerint a színész gyógyszereivel végzett magával. News--Meghalt az internet 13 éves sztárja, Caleb Loganhttp://www.life.hu/news/20151005-caleb-logan-az-interneten-futo-sorozat-a-bratayleys-csalad-13-eves-sztarja-meghalt.htmlAz ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan 13 éves korában elhunyt. News--Agyonlőtte a feleségét, majd öngyilkos lett egy tatabányai férfihttp://www.life.hu/news/20151005-agyonlotte-egy-vadaszpuskaval-a-beteg-feleseget-majd-megolte-magat.htmlSzörnyű tragédia rázta meg az egyik tatabányai lakóközösséget. Egy 77 éves férfi lelőtte beteg feleségét, majd a halálba vetette magát a társasház harmadik emeletéről. News--Anglia egyik legöregebb hölgye 109 éves lett: Íme ő!http://www.life.hu/news/20151002-anglia-egyik-legoregebb-holgye-grace-jones-109-eves-lett.htmlGrace Jones állítja hosszú életének titka a jó whiskey, amit nem rest minden nap kortyolgatni. News--Elképesztő luxus: Kukkants be Tom Cruise eladó álomotthonába!http://www.life.hu/news/20151003-tom-cruise-szinesz-alomotthonaba-bepillantast-nyertunk-a-terasz-es-a-kilatas-lenyugozo.htmlA világhírű színész úgy döntött, megválik szuperkéglijétől, amelynek teraszán mi is szívesen tengetnék a mindennapjainkat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.